Moderné technológie to umožňujú aj tým, ktorí sú od seba vzdialení tisíce kilometrov alebo sviatky trávia v práci, tak ako nedocenení hrdinovia z emotívneho videa značky HONOR.

Možno aj vy máte vo svojom okolí niekoho, kto nemôže tráviť sviatky v kruhu rodiny, ale v práci napr. starostlivosťou o iných. Tento rok máte príležitosť osláviť všetkých zabudnutých a nedocenených hrdinov Vianoc spolu so značkou HONOR a pripomenúť si ich tiché obete pre dobro ostatných.

Spolu s vianočným videom v Českej a Slovenskej republike spúšťa HONOR kampaň na sociálnych sieťach. Tá vyzýva používateľov, aby nominovali svojich osobných hrdinov a dali im šancu získať nečakaný darček. Táto kampaň je príležitosťou podeliť sa o svoje príbehy a prejaviť vďačnosť a uznanie ľuďom, ktorí sa počas Vianoc rôznymi spôsobmi starajú o druhých. Doprajte aj vy niektorému zo svojich nedocenených hrdinov nečakaný darček a zapojte sa do súťaže práve tu.

Darčeky nielen pre hrdinov

Počas vianočných sviatkov je pre nás všetkých veľmi dôležité spojiť sa s tými, ktorých máme radi. Vlastne je to dôležité počas celého roka, a preto je vždy dobrý nápad obdarovať svojich blízkych aj seba novým telefónom. Pred Vianocami sú smartfóny HONOR v predaji za atraktívne ceny. Stačí si už iba vybrať podľa toho, pre koho je telefón určený. Vo výhodnej ponuke nájdete od prémiového modelu, ako je vlajková loď HONOR Magic5 Pro, až mobily strednej triedy, ako je HONOR 90.  

Pre vášnivých fotografov

Vlajková loď HONOR a jeden z najlepších telefónov s fotoaparátom. To je HONOR Magic5 Pro, elegantný s pokročilým displejom, ktorý chráni vaše oči pred negatívnymi vplyvmi a systémom troch fotoaparátov. Skladá sa z 50 Mpx širokouhlého objektívu, 50 Mpx ultraširokouhlého a 50 Mpx teleobjektívu a je doplnený množstvom pokročilých funkcií. Výsledkom sú tak úchvatné fotografie ako z digitálnej zrkadlovky. Či už fotografujete za súmraku alebo pri slabom osvetlení, HONOR Magic5 Pro si poradí aj v náročných podmienkach a poskytne vám jasný obraz. Môžete zachytiť aj ten najlepší okamih skoku alebo rýchleho pohybu pomocou AI Motion Sensing Capture a budete sa cítiť ako filmár s technológiou IMAX Enhanced, ktorá natáča videá v kinematografickej kvalite.

HONOR Magic5 Pro
HONOR Magic5 Pro

V Orange teraz za špeciálnu predvianočnú cenu: 899 €

V O2 za špeciálnu predvianočnú cenu: 996 €; od 12. 12. akciová cena priamo v appke O2 s dodatočnou zľavou 180 €

Na stránke honorslovensko.sk v Black  Friday zľave 25 % iba za 749,25 €

Pre kreatívne duše

Hoci tohtoročný nový HONOR 90 spadá do segmentu strednej triedy, jeho výbava pripomína skôr prémiové zariadenia. Jeho 200 Mpx hlavný fotoaparát, 12 Mpx ultraširokouhlý, makro a 2 Mpx hĺbkový fotoaparát zachytávajú snímky s vysokým dynamickým rozsahom. Sú také detailné a jasné, a to takmer bez ohľadu na kvalitu osvetlenia. HONOR 90 je ideálny pre kreatívne duše, ktoré radi šíria svoju osobnú energiu. S videami vám môže pomôcť funkcia AI Vlog Assistant, ktorá rýchlo a jednoducho pripraví video pre sociálne siete. Pri sledovaní špičkového plávajúceho displeja si všimnete nielen jeho elegantný dizajn bez okrajov, ale aj vysokú kvalitu obrazu. 6,7-palcový displej dokáže zobraziť až miliardu živých farieb a je vybavený funkciami na ochranu zraku. Svetlo z displeja je prirodzené pre oči a nenarúša biorytmus ľudského tela. HONOR 90 má navyše veľkú 500 mAh batériu, takže sa na ňu môžete spoľahnúť aj pri celodennom používaní.

HONOR 90Zdroj: Ondrej Macko/TOUCHIT.sk
HONOR 90

V Orange teraz v kombinácii s HONOR 90 lite za 1 euro: 599 €

V O2 teraz v kombinácii s HONOR 90 lite + slúchadlá o2 Buds za 1 euro: 600 €

Na honorslovensko.sk v zľave 25 % iba za 449,25 €

V Slovak Telekom od 8. 11. 2023 zľava 100 eur.

Univerzálny smartfón pre rodičov

Štýlový všestranný telefón HONOR 90 Lite má certifikát TÜV Rheinland na potlačenie modrého svetla a rovnako ako HONOR 90 podporuje riešenia na ochranu zraku, vrátane dynamického stmievania a cirkadiánneho nočného režimu displeja. Prináša 100 Mpx hlavný fotoaparát, 5 Mpx širokouhlý fotoaparát, hĺbkový fotoaparát a 2 Mpx makro fotoaparát pre majestátne krajiny a jemné detailné fotografie ako aj 15 Mpx predný selfie fotoaparát pre krásne autoportréty s jasnými funkciami a vylepšenými farbami. Fotografie a ďalšie súbory môžete bez obáv ukladať na 256 GB úložnú jednotku a 8 GB pamäť pre používateľa.

V Orange teraz za špeciálnu predvianočnú cenu: 249 €

V O2 teraz v kombinácii s HONOR X6a + slúchadlá o2 Buds za 1 euro: 300 €

Na honorslovensko.sk v zľave 25 % iba za 224,25 €

V Nay iba počas decembra v špeciálnej letákovej akcii za 209 €

Pre tínedžerov a študentov

Kompaktný a elegantný smartfón HONOR Magic5 Lite s krúžkom na zadnej strane sa ľahko zmestí do vrecka. Napriek menším rozmerom má veľmi príjemnú výbavu a veľkú výdrž, keďže je napájaný 5100 mAh batériou. Len pre predstavu, znamená to, že môže trvať až 21 hodín prehliadania sociálnych médií alebo 11 hodín hrania. Smartfón má pre vás tri výkonné fotoaparáty – 64 Mpx ultraostrý hlavný objektív, 5 Mpx širokouhlý objektív a 2 Mpx makroobjektív. Stlačením tlačidla môžete jednoducho zdieľať svoje dokonalé fotografie a videá s rodinou a priateľmi. Tento tenký a ľahký HONOR Magic5 Lite je tiež vybavený displejom s modrým svetlom s nízkym obsahom znečisťujúcich látok, čo potvrdzuje certifikácia TÜV Rheinland.

Vďaka predvianočnej ponuke má u predajcu NAY mimoriadne priaznivú cenovku 199 .

Značky: