Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Možnosť bezdrôtového nabíjania v posledných rokoch začala podporovať väčšina popredných výrobcov chytrých telefónov a pri ich vlajkových lodiach štandard Qi nesmie chýbať.  Značka Trust ponúka  celý rad Qi nabíjačiek  – od držiakov do auta až po štýlové podložky na pracovný stôl.

Ultravýkonná , ultrarýchla

Trust Cito15 s maximálnou kapacitou nabíjania 15 W už teraz predbieha konkurenciu. Bezdrôtové nabíjanie s týmto výkonom a rýchlosťou ponúka v dnešnej dobe iba niekoľko z najnovších mobilných zariadení. V blízkej budúcnosti však mobilné telefóny a tablety s možnosťou nabíjania s výkonom 15 W na trh prídu. Štvorcová podložka určená prevažne pre pracovné stoly disponuje aj funkciou rýchlonabíjania.

Cena 28,90 eur

Na stôl

Trust Primo10 je nabíjací stojan, ktorý nezaberie veľa miesta ani na nočnom stolíku. S nabíjacím výkonom 10 W sa prispôsobí akémukoľvek zariadeniu podporujúcemu štandard Qi. Vďaka LED indikátoru môžete rýchlo skontrolovať, či sa váš chytrý telefón nabíja. Aby vás svetlo z indikátora v noci nerušilo, vypne sa automaticky po 20 sekundách od umiestnenia telefónu.

Cena: 24,90 eur

Do auta

Trust Juvo10 je držiak do auta ponúkajúci tri varianty prichytenia k palubnej doske – k vetráku, čelnému sklu či doske ako takej. Súčasťou prichytenia je tiež otočný kĺb o 360°. Koncovka 10 naznačuje ako pri ostatných modeloch, aká je maximálna kapacita nabíjania – teda 10 W. Nabíjačka ďalej podporuje rýchlonabíjanie s výkonom 7,5 W. Vďaka automatickej uzamykacej konštrukcii sa nemusíte báť, že by vám pri vjazde do zákruty telefón z držiaka vyletel.

Cena: 51,90 eur

Ďalším variantom s využitím do auta je gumová nabíjacia podložka Flexo, ktorej maximálny výkon nabíjania je 5 W. Vďaka svojmu gumovému prevedeniu je ohybná a takmer nezničiteľná. Jej stabilitu na palubnej doske či pracovnom stole zaistí protišmyková vrstva na spodnej strane nabíjačky. Vďaka úchytom na stranách môžete k nabíjačke pripojiť telefón horizontálne a používať ho tak zároveň ako navigáciu.

Cena: 25,90 eur

Všetky vyššie uvedené modely využívajú na pripojenie konektor USB 2.0.

Ak by ste si neboli istí, či váš telefón podporuje niektorú z uvedených rýchlostí nabíjania, na stránkach Trust nájdete prehľadnú tabuľku kompatibility: https://www.trust.com/en/support/wireless-charger-compatibility

Značky: