Terapia tmou či „ako zmaturovať keď nič neviem“, vyhľadávanie v roku 2023 bolo skutočne pestré.

Vyhľadávač Google využívame občas aj na skutočne bizarné informácie. Na internete totiž zvyčajne nájdeme odpoveď na všetko, čo by sme chceli vedieť a ak nás zaujímajú rôzne kuriozity, tak sa do ich vyhľadávania môžeme pokojne pustiť. Aj Slováci v roku 2023 vyhľadávali zaujímavé informácie, pričom nechýbali výrazy ako „terapia tmou“ či „ako zmaturovať keď nič neviem“.

SEO špecialisti Visibility sa aj tento rok popri analýzach kľúčových slov stretli so zaujímavými výrazmi a nezabudli sa o ne podeliť s verejnosťou. Pripravili si tak infografiku, na ktorej znázorňujú najviac bizarné výrazy vyhľadávané Slovákmi. Pri daných výrazoch navyše viete nájsť aj číslo, ktoré informuje o priemernom počte mesačného vyhľadávania za posledných 12 mesiacov. Prispeli ste do týchto štatistík aj vy? Môžete sa na to pozrieť nižšie.

Najbizarnejšie vyhľadávania roku 2023Zdroj: Visibility
Najbizarnejšie vyhľadávania roku 2023

Ak vás náhodou zaujíma, aké bizarné výrazy Slováci vyhľadávali minulý rok, tak sa môžete pozrieť aj na prehľad roku 2022.

Visibility však pracuje na tomto prehľade už niekoľko rokov, preto sa pokojne pozrite aj na výberovky z roku 202220212020201920182017 a 2016.

Autorom nápadu celej série je Mikuláš Prokop, komentáre k frázam napísal Vlado Čabák a autorom infografiky je Maroš Galgóci.

Zdroj: Visibility.sk

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.