Spoločnosť Lenovo otvorila na Slovensku exkluzívny showroom. Už ste ho navštívili? Určite si ho choďte osobne pozrieť.

Stojí to za to prísť si osobne vyskúšať najnovšie Lenovo produkty na ploche viac ako 70  m2,  poradiť sa pri výbere a prípadne si hneď Lenovo zakúpiť. 

Nachádza sa na adrese Jarabinková 8G v Bratislave (lokalita Bratislava Mlynské nivy prístav), pohodlne zaparkujete priamo pred showroomom  a je dobre dostupný aj verejnou dopravou.

Lenovo showroom je presne to miesto, kde si môžete pozrieť kompletné Lenovo portfólio vrátane noviniek, opýtať sa vyškolených špecialistov na technické detaily a samozrejme nechať si dobre poradiť pri výbere vášho miláčika. Sú tu vystavené produkty pre  biznis sektor, ale aj pre bežných spotrebiteľov. Celkový sortiment dopĺňajú aj smartfóny značky Motorola. Výhodou je, že tu nájdete aj exkluzívne produkty a tieto si môžete vyskúšať na vlastnej koži. Je to oveľa príjemnejšie a pohodlnejšie, ako si vyberať produkty len cez e-shop.

V tomto showroome si tak môžete vyskúšať či vám vyhovuje dizajnové riešenie, ako je to s klávesnicou a farebným vyhotovením. Vyberať tak môžete medzi notebookmi na každodenné alebo podnikové používanie, k dispozícii sú zariadenia pre hráčov, kreatívnych špecialistov a súčasťou ponuky sú tiež tablety a stolné počítače vrátane all-in-one riešení.

Na svoje si prídu aj firmy. Na showroome sú totiž pravidelne organizované workshopy a školenia pre biznis partnerov, za prítomnosti priamych zástupcov Lenovo. Manažéri firiem si tiež môžu dohodnúť stretnutie s Lenovo expertom ohľadom riešení pre ich biznis, firmu.

Služba Lenovo expert

Na všetko nadväzuje služba Lenovo expert, ide o odborné poradenstvo. Expert vám pritom poradí pri výbere toho najlepšieho riešenia pre vás, na základe poznania vašich potrieb a preferencií. Zároveň vám experti radi ukážu najnovšie produkty v praktickom nasadení. Ak budete úplne spokojní s vaším výberom, v tomto showroome si môžete produkty aj rovno zakúpiť. Showroom vám pritom dokáže ponúknuť výhodné ceny produktov a predstaví vám aj zaujímavé ponuky.

Súčasťou showroomu je aj veľký sklad, v ktorom sa nachádza až 15-tisíc produktov. Je teda z čoho vyberať. Neoddeliteľnou súčasťou tejto predajne a výstavného priestoru je aj servisné stredisko pre produkty značky Lenovo. Realizujú sa tu záručné aj pozáručné opravy.

Lenovo showroom prevádzkuje spoločnosť Datacomp, čo je slovenský predajca výpočtovej a spotrebnej elektroniky, ktorý na trhu IT pôsobí dlhodobo. Túto spoločnosť dobre poznáte aj z akcie IT Show, ktorá sa tradične koná v Košiciach a ide o jedinú výstavno-predajnú akciu zameranú na produkty IT, ktorá sa uskutočňuje na verejnom priestranstve a vstup je voľný.

Tipy na produkty

Pre vás sme do tohto vydania vybrali tri zaujímavé produkty z ponuky značky Lenovo. Vyberali sme so zameraním na aktuálnu letnú ponuku tejto značky a zároveň ide o exkluzívne produkty.

Pre nadšencov hier je to konzola Lenovo Legion Go. Ide o ľahko prenosné zariadenie s 8,8-palcovým dotykovým displejom s vysokým rozlíšením 1600 × 2560 pixelov a 144 Hz obnovovacou frekvenciou. Môžete ho dobre používať aj na priamom slnku a súčasťou je i stojan, ktorý umožňuje nastaviť si optimálny uhol pohľadu pri hre. Hardvérová výbava umožňuje bez problémov prevádzkovať na tejto konzole aj AAA herné tituly.

Lenovo Legion GoZdroj: Lenovo
Lenovo Legion Go

Druhým produktom je Lenovo ThinkPad X1 Fold 16 Gen 1. Ide vlastne o majstrovské dielo dizajnom aj spracovaním a zároveň je to prvý skladací notebook na svete so 16,3-palcovým OLED displejom. Ponúka vám tak všetko, čo potrebujete na prácu aj zábavu, a to v štýlovom prevedení. ThinkPad X1 Fold 16 je výkonný a kompaktný notebook s detailným spracovaním a mimoriadnou kvalitou obrazu.

Lenovo ThinkPad X1 Fold 16 Gen 1Zdroj: Lenovo
Lenovo ThinkPad X1 Fold 16 Gen 1

Tretím produktom z letnej kampane je Lenovo ThinkPad Z13 Gen 2. Ide o výnimočný notebook, otestovaný podľa 12 rôznych vojenských noriem odolnosti, ktorý prešiel viac ako 200 kontrolami kvality. Bude bezproblémovo fungovať aj  v tých najextrémnejších podmienkach. Od arktickej zimy až po púštne piesočné búrky, tomuto notebooku môžete plne dôverovať. Online mítingy môžete robiť vo vysokej kvalite s využitím umelej inteligencie.

Viac ako 100 produktov z portfólia Lenovo a Motorola nájdete vystavené v novom Lenovo showroome na adrese Jarabinková 8G v Bratislave. Príďte si vyskúšať a zakúpiť svoje nové zariadenie.

Produkty zakúpite na www.datacomp.sk

Prečítajte si aj:

Nový showroom Lenovo v Bratislave. Príďte sa pozrieť na novinky

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.