Blíži sa september a s ním aj nový školský rok. Pre mnohých študentov to znamená prípravu na nové výzvy a zodpovednosti.

Či už ste študent, ktorý chce dosiahnuť čo najlepšie výsledky, alebo rodič, ktorý hľadá spôsoby, ako pomôcť svojim ratolestiam efektívnejšie zvládať výučbu, Huawei prináša top výbavu, vďaka ktorej zvládnu školský rok s ľahkosťou.

Dokonalý spoločník na učenie a kreatívne projekty

Študenti dnes potrebujú spoľahlivé zariadenie, ktoré im umožní pracovať kdekoľvek a kedykoľvek. Notebooky momentálne zažívajú útlm a do popredia sa skôr dostávajú prenosné tablety, vďaka ktorým je učenie pohodlnejšie. Tablet Huawei MatePad 11,5″ S je preto ideálnym riešením pre každého študenta, ktorý hľadá kombináciu mobility a výkonu.

Je vybavený veľkým 11,5-palcovým displejom PaperMatte, ktorý imituje papier, vďaka čomu zabezpečuje pohodlné kĺzanie pri písaní a kreslení ceruzkou Huawei M-Pencil (3.generácie). Pre študentov je skvelý na poznámky počas prednášok, alebo dokonca na kreslenie, a pomôže aj ako nástroj na rýchle a kreatívne vytváranie prezentácií či úloh.

Výhodou je aj jeho väčšia batéria, ktorá zvládne dlhší čas aktívneho používania bez potreby dobíjania. Tablet ponúka aj aplikáciu Huawei Notes, ktorá sa teraz môže pochváliť niekoľkými novými praktickými funkciami. Napríklad funkcia Note Replay slúži ako nástroj na zvýšenie efektivity zapisovania a vyhľadávania poznámok.

Počas hodiny si môžu študenti zapísať hlavné body, a keď sa neskôr k svojim poznámkam vrátia, ťuknutím na poznámku si môžu prehrať zvuk z príslušnej časti hodiny. Tento formát umožňuje komplexnejšie a efektívnejšie prehliadať obsah poznámok. Ďalšou výhodou je napríklad výber textu pomocou lasa a zmena jeho farby, vďaka čomu môžu študenti efektívnejšie organizovať svoje poznámky.

Huawei MatePad 11,5" SZdroj: TOUCHIT
Huawei MatePad 11,5″ S

Špičkový smartfón do školy

Smartfón Huawei Pura 70 Pro je navrhnutý tak, aby pokryl všetky potreby moderného študenta. Jeho vysokovýkonný procesor a kvalitný 6,7-palcový displej zabezpečia plynulý chod aplikácií, či už ide o online kurzy, virtuálne hodiny alebo správu školských úloh.

Jeho dlhá výdrž batérie znamená, že s ním môžu študenti celý deň pracovať a neskôr vo voľnom čase zabávať bez obáv z toho, že by sa im smartfón vybil uprostred dňa. Navyše, vďaka podpore superrýchleho nabíjania SuperCharge sa nabije bleskovou rýchlosťou.

Huawei Pura 70 ProZdroj: TOUCHIT
Huawei Pura 70 Pro

Huawei FreeBuds 6i: Perfektné sústredenie v každej situácii

Školský život je plný rušivých podnetov, vrátane hlučných žiakov na školských chodbách. Huawei FreeBuds 6i sú ideálnym riešením pre študentov, ktorí potrebujú kľud na sústredenie pri učení. Tieto bezdrôtové slúchadlá ponúkajú aktívne potlačenie hluku, vďaka čomu sa môžu izolovať od okolitého ruchu a naplno sa venovať štúdiu či príprave na hodiny.

Okrem toho poskytujú vysokokvalitný zvuk, čo ocenia nielen pri počúvaní hudby, ale aj pri sledovaní online prednášok či počúvaní podcastov a hudby vo voľnom čase. Ergonomický dizajn a dlhá výdrž batérie zaručujú komfortné a neprerušované používanie počas celého dňa.

Huawei FreeBuds 6i: Slúchadlá s vynikajúcim zvukom za dobrú cenuZdroj: TOUCHIT
Huawei FreeBuds 6i: Slúchadlá s vynikajúcim zvukom za dobrú cenu

Každodenný prehľad o zdraví a produktivite

Moderné technológie nám pomáhajú nielen v práci, ale aj v starostlivosti o naše zdravie. Huawei Watch GT 4 sú ideálne pre študentov, ktorí chcú sledovať svoje denné aktivity a udržiavať sa v kondícii. Tieto hodinky monitorujú kroky, srdcový tep, kvalitu spánku a dokonca aj hladinu stresu, čo im pomôže udržať sa v psychickej aj fyzickej pohode počas náročných školských dní.

Okrem zdravotných funkcií ponúkajú aj praktické nástroje na zlepšenie produktivity – notifikácie priamo na zápästí, pripomienky či sledovanie denných úloh. S výdržou batérie až 14 dní sú hodinky Huawei Watch GT 4 spoľahlivým pomocníkom, ktorý ich sprevádza celý deň, bez potreby častého nabíjania.

Nový školský rok je plný výziev, no s technologickou výbavou od Huawei budú študenti pripravení na všetko. Huawei MatePad 11,5″ S, Pura 70 Pro, FreeBuds 6i a Watch GT 4 sú dokonalou kombináciou nástrojov pre efektívne štúdium aj relax.

Huawei Watch GT 4Zdroj: Huawei
Huawei Watch GT 4

Článok bol uverejnený v rámci spolupráce so spoločnosťou Huawei.

Značky: