V piatok 28.9. sa o 0:00 spustil predaj dlho očakávaného telefónu iPhone XS Max aj na Slovensku. Prví záujemcovia si mohli tento telefón kúpiť už pred týždňom v susednom Rakúsku, ale predaj priamo v našej krajine je predsa len niečo iné a ide aj o podporu významu našej krajiny pre takú firmu, akou je Apple.

My sme boli už na polnočnom predaji, ktorý zorganizoval operátor O2 Slovakia a to sa v prípade tohto operátora stalo celkom po prvý krát. Bolo to dané aj tým, že O2 dosiahlo práve v tomto čase počet zákazníkov 2 milióny. Dopoludnia sme boli v predajni iStores a tam sme mohli s týmto telefónom oboznámiť detailne. Z tohto bližšieho oboznamovania vzniklo aj naše video. V ňom ukazujeme kvalitu displeja, poukazujeme na vylepšený fotoaparát a celkový dizajn tohto smartfónu. Porovnávame ho aj s minuloročným iPhone X.

Okolo obeda sme dostali na skutočne dlhodobejší test telefón iPhone XS Max od Telekomu a s týmto telefónom zrealizujeme aj sériu testov zameraných na celkový zážitok z používania a špeciálne sa zameriame na fotoaparát. Tešiť sa môžete na detailné medzigeneračné porovnanie iPhonov ako aj porovnanie s najbližšou konkurenciou. Na tomto testu už aj pracujeme.

Viac o polnočnom predstavení iPhone XS a XS Max

O2 má 2 milióny zákazníkov a spustilo predaj iPhonov XS a XS Max na Slovensku. Boli sme na polnočnom predaji (video)

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.