Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Lenovo predstavila rad stolových počítačov a monitorov, ktoré sú navrhnuté pre vyvíjajúce sa potreby čoraz hybridnejšie pracujúcej spoločnosti.

Predstavením vizuálne ohromujúceho herného monitora Lenovo Legion Y32p-30, novej generácie komerčných monitorov ThinkVision T32p-30,T34w-30, T24i-30, T32h-30 a S25e-30 a prvého stolného počítača Lenovo s prehliadačom Google Chrome Enterprise, ThinkCentre M60q Chromebox Enterprise, spoločnosť Lenovo pokračuje v napĺňaní svojej vízie umožniť inteligentnejšie technológie pre všetkých. Každé z jej nových zariadení prináša výhody tak používateľom v kancelárii, ako aj vzdialeným používateľom.

Vo februári tohto roka údaje Gallupu ukázali, že takmer 42 % Američanov má hybridný pracovný režim, zatiaľ čo 39 % pracuje výlučne z domu. Ak to zvážime spolu so 72 % organizácií na celom svete, ktoré v nedávnej štúdii spoločnosti Buffer uviedli, že plánujú trvalo umožniť určitý rozsah práce na diaľku, je jasné, že práca na diaľku sa už nepovažuje za výnimku, ale bude sa čoraz viac akceptovať ako pravidlo. Keďže ľudia naďalej trávia viac času pred obrazovkami, je potrebné, aby sa zvýšila potreba produktov, ktoré ponúkajú viac než len nominálne výhody. Najnovšie portfólio spoločnosti Lenovo vyzdvihuje funkcie, ktoré myslia na pohodu používateľa a umožňujú produktivitu a efektivitu.

Pohlcujúce hranie pre váš hybridný životný štýl – herný monitor Lenovo Legion Y32p-30

Pre hráčov v noci, pracovníkov na diaľku cez deň – zoznámte sa s novým herným monitorom Lenovo Legion Y32p-30. Tento výkonný monitor s 31,5-palcovým UHD displejom s obnovovacou frekvenciou 144 Hz a časom odozvy 0,2 ms je navrhnutý pre ostrý obraz bez rozmazania, ktorý vykresľuje každý snímok takmer okamžite, takže používatelia môžu držať krok s akciou.

Nové monitory od LenovoZdroj: TOUCHIT.sk
Nové monitory od Lenovo

Hráči, grafici a tvorcovia obsahu sa budú tešiť z úchvatného obrazu v rozlíšení 4K a bohatých farieb vychádzajúcich z takmer bezokrajového panela a budú môcť pokojnejšie odpočívať s vedomím, že majú k dispozícii ochranu proti modrému svetlu Eyesafe® Certified 2.0. Keď sa deň zmení na noc – a naopak – automatický snímač okolitého jasu upraví obrazovku na optimalizované zobrazenie.

K pohlcujúcemu zážitku prispieva aj to, že monitor možno nastaviť tak, aby spod predného rámika vyžaroval inteligentné osvetlenie RGB, ktoré dynamicky pulzuje farbami spolu s dianím na obrazovke v reálnom čase a vytvára tak pravú hernú atmosféru priamo u vás doma.

Pre dokonalých multitaskerov je k dispozícii viacero portov vrátane prípojky HDMI a dokovacieho riešenia USB-C®, ktoré používateľom umožňujú jednoduché pripojenie, nabíjanie a prenos dát medzi prenosnými počítačmi, mobilnými zariadeniami a hernými konzolami. Jednoduchým stlačením prepínača KVM môžete ľahko prechádzať z jedného zariadenia na druhé, zatiaľ čo funkcie Picture in Picture (PIP) a Picture by Picture (PBP) umiestňujú obsah z jednotlivých zariadení vedľa seba, takže používatelia môžu urobiť viac práce.

Celkový zážitok z PC je možné ešte viac prispôsobiť prostredníctvom voliteľných, sťahovateľných softvérových ponúk Lenovo, vrátane Lenovo Artery, ktorá umožňuje používateľom prispôsobiť nastavenia zobrazenia pre optimalizovanejší zážitok, a Lenovo Legion Arena, ktorá konsoliduje všetky hry používateľa na rôznych platformách do centrálnej knižnice pre rýchle a jednoduché spustenie.

Uvedenie novej generácie vizualizácie – nové monitory ThinkVision (T32p-30, T34w-30, S25e-30, T24i-30 a T32h-30)

Spoločnosť Lenovo doplnila svoju rozsiahlu kolekciu zobrazovacích možností a predstavila rad monitorov novej generácie v rámci portfólia ThinkVision S- a T-series: monitory ThinkVision T32p-30, T34w-30, S25e-30, T24i-30 a T32h-30. Tieto monitory sú navrhnuté tak, aby podporovali znalostných pracovníkov v rôznych odvetviach so spektrom funkcií vytvorených s cieľom maximalizovať produktivitu aj pohodlie, a sú pripravené riešiť dnešné moderné pracovné potreby, pričom používateľom ponúkajú množstvo možností, z ktorých si môžu vybrať podľa svojich špecifických potrieb.

Ak si želáte veľký displej, nový ThinkVision T32p-30 ponúka obrovský 31,5-palcový displej s rozlíšením 4K UHD a technológiou In-Plane Switching (IPS) na optimalizované zobrazenie z akéhokoľvek uhla. Vďaka neuveriteľne ostrej kvalite obrazu podporenej 99 % farebným gamutom sRGB, vysokému kontrastnému pomeru a jasu 350 nitov budú mať používatelia k dispozícii čistý obraz, ktorý potrebujú na zvládnutie práce s veľkými objemami dát, vďaka čomu bude zobrazovanie veľkých tabuliek, panelov s obrázkami a úprava obsahu hračkou. Vďaka trojstrannému dizajnu bez okrajov tento široký plochý monitor uľahčuje prepínanie medzi viacerými dokumentmi a ponúka bezproblémové a produktívnejšie zobrazenie v zostave s viacerými obrazovkami. Pre tých, ktorí uprednostňujú vidieť ešte viac pri každom pohľade, je určený 34-palcový zakrivený displej ThinkVision T34w-30 WQHD s pomerom strán 21:9 a zakrivením 1500R, ktorý poskytuje panoramatický zážitok s konzistentnou ohniskovou vzdialenosťou po celej obrazovke.

Tieto monitory novej generácie sú vybavené množstvom funkcií podporujúcich produktivitu. Na zvýšenie efektivity ponúkajú oba monitory jediný kábel USB typu C®, ktorý slúži ako rýchla nabíjačka a zároveň uvoľňuje zvyšné porty – vrátane HDMI, DP a Ethernetu – pre ďalšie príslušenstvo a rozhrania. Okrem toho vyhradený port USB typu A na hornej strane monitora umožňuje umiestniť ThinkVision VoIP Modular Stack, ktorý bol ohlásený v januári 2022 a umožňuje bezkáblové pripojenie webovej kamery a/alebo soundbaru pre bezproblémové webové konferencie doma alebo v kancelárii. Na zníženie technického neporiadku a zachovanie čistejšieho pracovného stola sú oba monitory vybavené držiakom na telefón alebo tablet s otvorenou štrbinou, dutou šachtou na čistý manažment káblov a kompatibilitou s držiakom VESA s funkciou rýchleho uvoľnenia na jednoduchú demontáž.

Monitor ThinkVision S25e-30, zameraný na používateľov z malých a stredne veľkých podnikov (SMB), kombinuje výkon, pohodlie a hodnotu vo väčšom 24,5-palcovom FHD displeji s rozlíšením 1920×1080, 99% farebným gamutom sRGB a 75Hz obnovovacou frekvenciou pre plynulé prehliadanie. Jeho trojstranný dizajn takmer bez okrajov a viaceré možnosti pripojenia prostredníctvom portov VGA, HDMI 1.4 a 3,5 mm zvukového výstupu umožňujú rýchle pripojenie monitora ThinkVision S25e-30 k externým zariadeniam vrátane viacerých obrazoviek na zvýšenie produktivity.

Nové monitory ThinkVision T24i-30 a T32h-30, ktoré obsahujú prvky rovnakých dizajnových aktualizácií ako ostatné dnes oznámené nové monitory, dopĺňajú toto komplexné portfólio nových displejov. ThinkVision T24i-30 novej generácie, ktorý umožňuje pripojenie viacerých pripojených zariadení a príslušenstva, je 23,8-palcový FHD displej s technológiou IPS pre široké zobrazenie a ponúka aj rozsiahle možnosti pripojenia vrátane VGA, HDMI, DP a štvorportového rozbočovača USB. ThinkVision T32h-30 je skvelý na každodennú prácu, 31,5-palcový QHD displej s ethernetovým portom RJ45 pre lepšie zabezpečenie siete a dokovacím riešením monitora USB-C®, ktoré ponúka efektívne pripojenie prostredníctvom jediného kábla.

Dizajn zameraný na používateľa v týchto monitoroch Lenovo Legion a ThinkVision

Nedávne aktualizácie týchto monitorov, od zdravia očí a ergonómie až po používanie zodpovedných obalov, zdôrazňujú pozornosť spoločnosti Lenovo na účelný dizajn pre ľudí aj pre planétu. Každý z nich je vyrobený s použitím ABS s 85 % recyklovaného obsahu (PCC) v ráme, zadnom kryte, stojane a kryte základne a je dodávaný s obalom navrhnutým tak, aby pomáhal podporovať životné prostredie. Na riešenie zvýšeného času stráveného pri obrazovke je zabudovaná technológia prirodzeného nízkeho modrého svetla, ktorá pomáha predchádzať únave očí znížením emisií škodlivého modrého svetla bez toho, aby sa znížila kvalita farieb.

Novinkou tejto generácie monitorov, ktorá je výsledkom spätnej väzby od zákazníkov, je navigačné tlačidlo joystick prístupne umiestnené na spodnej zadnej strane monitora, ktoré umožňuje používateľom jednoducho konfigurovať nastavenia zobrazenia z jedného zdroja bez nutnosti používať viacero tlačidiel. Každý monitor je tiež vybavený stojanmi, ktoré sa ľahko nakláňajú dopredu a dozadu, takže používatelia si môžu vybrať ideálny uhol pohľadu. Nové monitory ThinkVision série T a Lenovo Legion Y32p-30 však obsahujú ergonomicky vyspelé stojany, ktoré sa tiež otáčajú, nakláňajú a zdvíhajú nahor a nadol, čím ponúkajú používateľom flexibilitu pri nastavovaní do ich najpohodlnejšej pracovnej polohy.

V prípade potreby technickej pomoci si môžu spoločnosti zakúpiť aj službu Lenovo Premier Support pre monitory ThinkVision, čo je riešenie hardvérovej a softvérovej podpory na pokročilej úrovni, ktoré je navrhnuté tak, aby na diaľku spĺňalo požiadavky firemných zákazníkov spoločnosti Lenovo.

Produktivita vhodná pre cloud – ThinkCentre M60q Chromebox Enterprise

ThinkCentre M60q Chromebox Enterprise, navrhnutý pre moderných zamestnancov, rozširuje portfólio „drobných“ stolových počítačov Lenovo ThinkCentre a poskytuje výpočty so systémom ChromeOS v kompaktnom, ale všestrannom šasi s objemom 1 l. Toto malé, všestranné zariadenie, ktoré sa dá ľahko namontovať na zadnú stranu monitorov, na stenu alebo dokonca na mobilný vozík, keď je potrebný prenosnejší pracovný priestor, je viac, než sa na prvý pohľad zdá.

Lenovo ThinkCentreZdroj: TOUCHIT.sk
Lenovo ThinkCentre M60q

Vďaka výkonu procesorov Intel® Core™ i5 až 12. generácie, bezpečnému operačnému systému ChromeOS, integrácii infraštruktúry virtuálnych pracovných plôch (VDI) a podpore viacerých obrazoviek až so štyrmi monitormi je ThinkCentre M60q Chromebox Enterprise navrhnutý na vysokú produktivitu práce – či už v kancelárii, v kiosku alebo na diaľku. Používatelia budú môcť urobiť viac práce vďaka funkcii rýchleho štartu, rýchlemu pripojeniu Wi-Fi™ 6E a bezproblémovému prístupu k aplikáciám pre produktivitu a videokonferencie.

Lenovo ThinkCentreZdroj: TOUCHIT.sk
Lenovo ThinkCentre M60q

ento počítač ako zariadenie Chromebox Enterprise umožňuje IT tímom jednoduchšie nasadenie, lepšie zabezpečenie a bezproblémovú správu cloudového pracoviska odkiaľkoľvek. Okrem toho bez potreby zobrazovania je možné rýchlo a na diaľku vykonať nasadenie bez dotyku a sprevádzkovať nové zariadenia bez ohľadu na to, kde sa nachádzajú, takže sa skvele hodí pre samoobslužné kiosky, potreby digitálnych informačných tabúľ, v prostrediach prvého kontaktu, ako je zdravotníctvo a call centrá, alebo dokonca pre znalostných pracovníkov vo finančných službách. Organizácie, ktoré nevyžadujú tieto špecifické podnikové funkcie alebo orchestráciu zariadení, sa môžu rozhodnúť aj pre ThinkCentre M60q Chromebox, ktorý je identický vo všetkých ohľadoch s výnimkou správy aktualizácie Google Chromebook Enterprise.

Vďaka kombinácii Lenovo ThinkShield a bezpečnostného čipu Titan C navrhnutého spoločnosťou Google poskytuje ThinkCentre M60q Chromebox Enterprise zabudované, vylepšené zabezpečenie s pridanými funkciami, ako je bezpečné prehliadanie, sandboxing, šifrovanie dát a overené spúšťanie, ktoré v prípade potreby dodajú pokoj. Okrem toho bežné aktualizácie softvéru a zabezpečenia prebiehajú automaticky na pozadí bez toho, aby rušili používateľov, čím sa minimalizuje rozptyľovanie. Organizácie môžu ďalej skrátiť prestoje v prípade problémov pridaním podpory Lenovo Premier Support9. Táto pokročilá služba podpory, ktorá presahuje rámec opravy porúch, dokáže zabezpečiť aj výmenu počítača v nasledujúci pracovný deň.

Všetky dnes oznámené produkty je možné zakúpiť ako súčasť riešenia Lenovo TruScale Device as a Service (DaaS), aby zamestnanci získali používateľský zážitok, ktorý chcú, a potrebnú podporu s najnovšími technológiami, softvérom a službami v rámci jednej zmluvy. Služba TruScale DaaS ponúka organizáciám flexibilitu pri škálovaní ich IT kapacít v súlade s vyvíjajúcimi sa obchodnými požiadavkami bez ohľadu na to, kde sa zamestnanci nachádzajú.

Ceny a dostupnosť v regióne EMEA13

  • Cena herného monitora Lenovo Legion Y32p-30 bude začínať na 999 € (vrátane DPH) a očakáva sa, že bude dostupný od januára 2023.13
  • Cena monitora ThinkVision T32p-30 bude začínať na 669 € (vrátane DPH) a očakáva sa, že bude dostupný od januára 2023.13
  • Cena monitora ThinkVision T34w-30 sa začína na 699 EUR (vrátane DPH) a očakáva sa, že bude k dispozícii od januára 2023.13
  • Cena monitora ThinkVision S25e-30 sa začína na 169 EUR (vrátane DPH) a očakáva sa, že bude dostupný od januára 2023.13
  • Cena monitora ThinkVision T32h-30 sa začína na 549 EUR (vrátane DPH) a očakáva sa, že bude dostupný od januára 2023.13
  • Cena monitora ThinkVision T24i-30 bude začínať na 249 EUR (vrátane DPH) a očakáva sa, že bude k dispozícii od decembra 2022.13
  • ThinkCentre M60q Chromebox Enterprise bude mať cenu od 299 EUR (vrátane DPH) a očakáva sa, že bude k dispozícii od decembra 2022.13

Značky: