Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

UPC je slovenským lídrom v poskytovaní najrýchlejšieho internetu podľa meraní Speedtestu aj platformy Steam

Najrýchlejšie internetové pripojenie pre online hráčov spomedzi všetkých operátorov na Slovensku poskytuje spoločnosť UPC. S priemernou rýchlosťou prenosu dát viac než dvojnásobne vyššou než je slovenský  priemer, je internet od UPC pre hranie online hier jednoznačnou jednotkou! Vyplýva to z výsledkov globálneho merania služby Steam, jednej z najväčších svetových herných online platforiem, a tieto výsledky potvrdzuje aj aplikácia na meranie internetových rýchlostí Speedtest od spoločnosti Ookla.

S internetom od UPC získavajú slovenskí online hráči v službe Steam najvyššiu priemernú rýchlosť sťahovania dát, ktorá dosahuje až 96 Mb/s. Ako vyplýva z meraní na službe Steam, ktorá mapuje celkový objem prenesených dát v jednotlivých krajinách, je to viac než dvojnásobok celkovej priemernej rýchlosti sťahovania dát v službe Steam na Slovensku, ktorá predstavuje 42,8 Mb/s.

UPC internet je zároveň aj lídrom v poskytovaní najrýchlejšieho fixného internetu na Slovensku. Podľa meraní Speedtestu od spoločnosti Ookla, internet od UPC je v tejto kategórii v porovnaní s ostatnými slovenskými operátormi dlhodobo na prvej priečke. Priemerná nameraná rýchlosť UPC internetu v poslednom meraní Speedtestu za 4. štvrťrok minulého roku dosiahla až 145,52 Mbit/s, zanechajúc tak s výrazným odstupom ostatných operátorov.

Spoločnosť UPC dlhodobo potvrdzuje svoju pozíciu vedúceho poskytovateľa internetových služieb na Slovensku, ktorý ponúka najrýchlejší internet pre všetky skupiny zákazníkov, vrátane online hráčov. Teší nás, že toto líderstvo potvrdzujú nielen nezávislé merania, ako je Speedtest či služba Steam, ale aj priaznivé ohlasy našich zákazníkov, ktorým sme poskytovali spoľahlivé a rýchle pripojenie počas celého obdobie pandémie. Stabilné internetové služby sa ukázali byť kľúčovou infraštruktúrou, vďaka ktorej sme zabezpečili kontinuitu pracovného a vzdelávacieho procesu, ako aj spoločenského či kultúrneho života,“ povedal Martin Miller, generálny riaditeľ UPC BROADBAND SLOVAKIA.

Internet od UPC – gigabitová rýchlosť a superrýchla WiFi

Spoločnosť UPC ponúka vysokorýchlostné internetové pripojenie určené pre všetky skupiny užívateľov, vrátane najnáročnejších užívateľov. Zákazníci UPC internetu okrem vysokých prenosových rýchlostí až do 1 Gb/s oceňujú priaznivú cenu, stabilitu pripojenia, ale i jednoduchú inštaláciu. Pozitívne hodnotia tiež 24 hodinovú zákaznícku podporu, minimálne vstupné náklady a kvalitné Wi-Fi modemy. Vďaka vysokej rýchlosti pripojenia a super rýchlej WiFi si nekonečnú zábavu s UPC internetom môžu vychutnávať všetci členovia domácnosti, kedykoľvek a na všetkých pripojených zariadeniach, s excelentným pokrytím v každom kúte domova. UPC Internet patrí vďaka týmto vlastnostiam dlhodobo medzi najobľúbenejšie internetové služby na Slovensku.

Značky: