Petnet SmartFeeder je šikovný gagdet s praktickým využitím. Pomocou neho môžete zaistiť, že váš domáci miláčik neostane o hlade.Pomocou aplikácie môžete kontrolovať kedy a koľko váš pes či mačka bude jesť. Bez väčších výčitiek sa tak môžete ráno vybrať do práce a o stravu sa postaráte na diaľku.

SmartFeeder vyžaduje len zapojenie do zásuvky a pripojenie k lokálnej wifi sieti. Potom ho spárujete s aplikáciou, naplníte granulami (zásobník má kapacitu na zhruba 3 kilá granúl) a o všetko ostatné sa postaráte na diaľku.

Samozrejmosťou je aj nastavenie veľkosti dávky a pridanou hodnotou je aj zabudovaný akumulátor pre prípad výpadku elektrického prúdu. SmartFeeder vydrží na zabudovaný akumulátor fungovať až sedem hodín a to aj keby už nefungoval internet – časový harmonogram sa dá pomocou aplikácie vopred naprogramovať.

Pre ľudí, ktorí by najradšej svojim miláčikom vytvorili profily na sociálnych sieťach je bonusom aj spolupráca s Nest kamerou, takže SmartFeeder dokáže vášho psa či mačku pri kŕmení automaticky odfotiť.  Toto zariadenie sa predáva za cenu 149 dolárov, no zatiaľ len za veľkou mlákou.

Zdroj: Petnet

Značky: