Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

V rámci svojej služby Bolt Food spustí platforma Bolt mimoriadne rýchle doručovanie potravín pod názvom Bolt Market. Medzi prvé trhy, na ktorých sa tak stane, patrí Slovensko. V súčasnosti preto platforma hľadá profesionálov do týmu Bolt Market.

V najbližších mesiacoch rozšíri platforma Bolt svoju službu doručovania potravín prostredníctvom aplikácie Bolt Food. Tá okrem jedla z reštaurácií síce už rozváža aj potraviny z obchodov, nová funkcia menom Bolt Market však bude na rozvoz potravín priamo zameraná. Od konkurencie sa bude líšiť nevídanou rýchlosťou, sľubuje doručenie do 15 minút od uzavretia objednávky. To bude možné vďaka využitiu existujúcej logistiky a technológie aplikácie Bolt Food, a tiež vybudovaniu siete skladov strategicky rozmiestnených po mestách, v ktorých bude Bolt Market k dispozícii.

Na vybudovanie novej služby Bolt len na Slovensku vypíše päť nových pracovných pozícií od manažérov s rozhodovacou právomocou až po špecialistov. Platforma okrem iného hľadá profesionálov na pozície Country Managera, Operations Managera či Operations Specialist. Nový tím bude v spolupráci s ústredím v Tallinne zodpovedný za rozvoj novej služby na slovenskom trhu, stanovovať ciele a hľadať najlepšie riešenie pre užívateľov aplikácie, teda kuriérov aj zákazníkov. Hlavnou náplňou práce nových kolegov bude vytvorenie celkovej stratégie, ďalej nákup a riadenie dodávateľského reťazca a tiež plné obsadenie slovenského tímu Bolt Market.

„Naše bohaté skúsenosti v oblasti rozvozu jedla, parametre aplikácie Bolt Food aj široká základňa partnerských kuriérov nám dovoľujú ponúknuť niečo, čo tu ešte nebolo – dovoz potravín do štvrť hodiny. Bolt Market prinesie veľkú pridanú hodnotu pre zákazníkov Bolt Food, ale aj nové možnosti zárobku pre našich partnerských kuriérov. Aby sme našu víziu naplnili, potrebujeme však zostaviť lokálny tím. Hľadáme pritom ako profesionálov na poli logistiky a retailu, tak učenlivých a zapálených ľudí bez skúseností. Ponúkame im zázemie medzinárodne úspešnej firmy s atmosférou jedného z najrýchlejšie rastúcich start-upov v Európe. Naši budúci kolegovia dostanú možnosť podieľať sa na spustení inovatívnych služieb s veľkým potenciálom a profesijne rásť v kolektíve inšpiratívnych ľudí,” vysvetľuje Soňa Mesiariková, Country Managerka pre Bolt Food na Slovensku.

Aplikácia Bolt Food je dostupná na Google Play aj App Store a na Slovensku si možno jej prostredníctvom objednávať jedlo aj potraviny v Bratislave, Košiciach, Banskej Bystrici a Nitre. Celosvetovo je k dispozícii vo viac ako 50 mestách v 20 krajinách, v ktorých kuriéri so zelenou termotaškou Bolt Food rozvážajú zo skoro 15 tisíc reštaurácií pre 3 milióny užívateľov. Pilotná prevádzka Bolt Market bude spustená v Estónsku, teda na domácom trhu platformy Bolt. Následne bude služba spustená v deviatich ďalších trhoch po celej Európe, medzi ktoré patrí aj Slovensko.

Voľné pracovné pozície v tímoch Bolt Market budú postupne zverejňované tu.

Značky: