Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Home Credit najnovšie vychádza v ústrety menším firmám a podnikateľom, ktorí si chcú kúpiť tovar na splátky v kamenných obchodoch. Takúto možnosť budú mať po novom právnické osoby a SZČO, ktoré si budú môcť tovar zaobstarať prostredníctvom bezúčelového nezaisteného úveru, a to až do výšky 10-tisíc eur.

Možnosť nákupu tovaru na splátky aj pre firmy či samostatne zárobkovo činné osoby prichádza ako ďalšia služba od Home Creditu pre podnikateľov na Slovensku. Najnovšie si takto budú môcť kúpiť napríklad drahšie vybavenie či techniku do svojej firmy, na ktoré momentálne nemajú k dispozícii celú sumu, a to formou bezúčelovej pôžičky. Ide o pružný finančný produkt, nakoľko si takto môžu požičať od 150 až do 10 000 eur a so splatnosťou v rozmedzí od 6 do 48 mesiacov.

„Naše produktové portfólio sme o túto finančnú službu pre podnikateľov rozšírili na základe ich reálneho dopytu o takýto produkt. Nedávny prieskum medzi zákazníkmi nám navyše ukázal, že 26 % podnikateľov z oslovenej cieľovej skupiny využilo v posledných dvoch rokoch nejaký typ úveru na podnikanie, z toho bolo 42 % spotrebiteľských úverov. Za ďalšie – 22 % opýtaných sa vyjadrilo, že už si pre svoje podnikanie kúpili tovar na splátky cez kamenný obchod alebo e-shop. Ďalších 38 % o tom uvažovalo,“ uvádza Marek Tomčík, obchodný riaditeľ Home Credit ČR a SR.

V súčasnej dobe už môžu menšie firmy a živnostníci nakupovať prostredníctvom Home Creditu tovar na splátky napríklad v predajniach spoločností Sconto, iStores, iSTYLE, čoskoro by to mala byť aj IKEA a ďalšie obchody.

Viac informácií nájdete na: https://www.homecredit.sk/splatky-podnikatel

Home Credit na začiatku októbra minulého roku ohlásil vstup na slovenský trh s finančnými produktami pre malých podnikateľov. Začal poskytovať flexibilnú pôžičku určenú predovšetkým na prevádzkové financovanie živnostníkov do výšky 20-tisíc eur. Ide o neúčelový úver, a rovnako ako v prípade pôžičky pre bežných spotrebiteľov, ponúka flexibilitu v splácaní.

Značky: