Platforma WearOS nie je zatiaľ tak úspešná, ako samotný Android.

Pre Google to nepredstavuje žiaden problém a aj naďalej investuje do jej vývoja a vylepšovania. Spoločnosť Fossil práve oznámila, že Google zainvestuje do nimi pripravovanej technológie čiastku 40 miliónov dolárov. Google po dokončení predaja, tento mesiac získa aj časť výskumného a vývojového tímu spoločnosti Fossil.

Nakoľko nová technológia je v štádiu vývoja, tak zatiaľ nie sú známe bližšie detaily a budeme si musieť na odhalenie ešte chvíľu počkať. Jediné čo sa dozvedáme z prostredia oboch spoločností je, že Fossil vyvíja technológiu, ktorá v doterajšom snažení Googlu chýbala. Otvárajú sa nové možnosti, ktoré zlepšia existujúcu platformu inteligentných hodiniek od Googlu, za výraznej pomoci vývojárov z Fossil.Fossil Group vlastní a licencuje značky zamerané aj na módu, vrátane Misfit, Skagen, Armani, Michael Kors, Marc Jacobs, Kate Spade a samotnú značku Fossil. Spoločnosť značne zainvestovala do systému Wear OS od Googlu, ktorý využíva vo svojich vlastných produktoch, takže partnerská spolupráca na vyššej úrovni je v tomto smere priam vítaná.

Nedávne špekulácie o zániku WearOS sú aspoň nateraz neaktuálne a veríme, že Google a Fossil spolu vytvoria úspešný produkt.

Zdroj: AndroidPolice

Prečítajte si aj:

Recenzia Huawei Watch GT: Fitness hodinky, ktoré zaujmú výdržou a dizajnom

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.