Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Čím dlhšie budete odkladať svoje nákupy, tým menšie percento e-shopov vám dokáže sľúbiť dodanie pod stromček. „Pri nákupe v pondelok, 18. decembra, vám dodanie do Vianoc garantuje až 93 % e-shopov zapojených do tejto služby na Heureke,“ vysvetľuje šéf zákazníckeho servisu Heureky Jan Kriegel.

Ak sa zákazníci rozhodnú od tohto dátumu odložiť svoje nákupy o deň alebo dokonca o dva, môže sa im to vypomstiť. Z údajov nákupného poradcu Heureka.sk a e-shopov zapojených do služby Garancia dodania do Vianoc vyplýva, že pri objednávkach do 19. decembra garantuje dodanie do Vianoc 79 % e-shopov a pri objednávkach do stredy 20. decembra je to už len 63 % e-shopov z celkovej databázy, v ktorej je viac ako 450 e-shopov.

Garancia dodania do Vianoc je služba Heureky, ktorá garantuje užívateľom dodanie tovaru do 24. decembra pri objednávke do určitého dátumu. Zákazníci službu môžu spoznať podľa ikonky vianočného stromčeka. „Zákazníci by si nemali nechávať nákup vianočných darčekov na poslednú chvíľu a nakúpiť ich čo najskôr. Vyhnú sa tak nielen vianočnému stresu, ale aj možným problémom s nedoručením,“ uzatvára Kriegel.

 

 

 

Značky: