Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoznajte benefity a uchádzajte sa o voľné pozície u Najzamestnávateľa 2023

  • Areál Agrokomplexu v Nitre sa premení na pracovný veľtrh už v stredu 20. marca
  • Národný dopravca predstaví hlavné benefity práce na železnici a voľné pracovné pozície

Navštívte veľtrh Kariéra EXPO a za jeden deň spoznajte osobne zamestnávateľov z rôznych oblastí, stretnite sa s kariérnymi poradcami, vyskúšajte si modelový pohovor a skonzultujte svoj životopis. Na druhom ročníku veľtrhu práce Kariéra EXPO Nitra nebude chýbať ani Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) ako partner podujatia a Najzamestnávateľ 2023 v kategórii Doprava a logistika. Podujatie sa koná v stredu 20. marca 2024 v areáli Agrokomplex od 9:00 do 18:00.

Na veľtrhu tiež získate cennú spätnú väzbu a posuniete sa vpred vo svojej kariére. Okrem stretnutia s firmami si na Kariéra EXPO môžete vypočuť inšpiratívne príbehy, zhotoviť si profi fotku na životopis, absolvovať osobnostné či jazykové testy a poradenstvo v oblasti IT. To všetko zadarmo po registrácii v jednoduchom formulári, ktorý nájdete na stránke – Registrácia na Kariéra EXPO | Kariéra Expo (zoznam.sk).

Stabilná a istá práca s možnosťami kariérneho rastu? Navštívte stánok ZSSK!

Národný dopravca ako jeden z najväčších zamestnávateľov na Slovensku s cca 5 200 zamestnancami hľadá na veľtrhu práce kľúčových ľudí: najmä rušňovodičov, vlakvedúcich, elektromechanikov, mechanikov a zámočníkov dráhových vozidiel. Ako top benefity ponúka cestovné výhody, skrátený pracovný čas, Multisport kartu, príspevok do 3. piliera a ďalšie. Priemerná mzda zamestnancov ZSSK za rok 2023 sa pohybovala na úrovni 1 720 eur. Všetky aktuálne informácie o voľných pracovných miestach v ZSSK po celom Slovensku nájdete na našom webe – Kariéra | ZSSK.

Stánok ZSSK na podujatí Kariéra EXPO bude blízko hlavného vchodu a návštevníkov môže okrem iného prilákať svojím autentickým vizuálom, ktorý im prinesie atmosféru ako z vlaku.

Kariéra EXPO každému dokáže, že vzdelávať sa či zmeniť kariéru sa dá kedykoľvek. Viac informácií o podujatí nájdete tu – Kariéra EXPO Nitra 2024 (zoznam.sk).

Značky: