Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoznajte benefity, uchádzajte sa o voľné pozície a hlasujte za Najzamestnávateľa 2024.

Navštívte veľtrh Kariéra EXPO a za jeden deň spoznajte osobne zamestnávateľov z rôznych oblastí, stretnite sa s kariérnymi poradcami, vyskúšajte si modelový pohovor a skonzultujte svoj životopis. Na treťom ročníku veľtrhu práce Kariéra EXPO Bratislava nebude chýbať ani Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) ako partner podujatia a Najzamestnávateľ 2023 v kategórii Doprava a logistika. Podujatie sa koná v stredu 16. októbra 2024 v areáli Starej Tržnice od 9:00 do 19:00.

Na veľtrhu tiež získate cennú spätnú väzbu a posuniete sa vpred vo svojej kariére. Okrem stretnutia s firmami si na Kariéra EXPO môžete vypočuť inšpiratívne príbehy, zhotoviť si profi fotku na životopis, absolvovať osobnostné či jazykové testy a poradenstvo v oblasti IT. To všetko zadarmo po registrácii v jednoduchom formulári, ktorý nájdete na stránke – Registrácia na Kariéra EXPO | Kariéra Expo (zoznam.sk).

Stabilná a istá práca s možnosťami kariérneho rastu? Navštívte stánok ZSSK!

Národný dopravca ako jeden z najväčších zamestnávateľov na Slovensku hľadá na veľtrhu práce kľúčových ľudí na rôzne prevádzkové pozície. Okrem profesie rušňovodič je to aj vlakvedúci, elektromechanik, zámočník či mechanik. ZSSK podniká aktívne kroky na riešenie personálnej situácie prostredníctvom novej náborovej kampane pod názvom „Držíme Slovensko v pohybe“. Všetky aktuálne informácie o voľných pracovných miestach v ZSSK po celom Slovensku nájdete na našom webe – Kariéra | ZSSK.

Stánok ZSSK na podujatí Kariéra EXPO, ktorý bude oproti hlavnému vchodu naľavo, môže okrem iného prilákať vizuálom s náborovou tematikou.

ZSSK zároveň kontinuálne zvyšuje platy svojich zamestnancov. Zvýšenie miezd a nový tarifný systém naposledy priniesla nová kolektívna zmluva, ktorá platí do roku 2028. Očakávaný priemerný plat v ZSSK za rok 2024 je až 1 951 eur, pričom skutočná priemerná mzda za obdobie prvých sedem mesiacov roka 2024 je u rušňovodičov 2 265 eur. Ponúkame náborový príspevok do 4 000 eur a príspevok na ubytovanie do 400 eur.

Spoločnosť ako Najzamestnávateľ 2023 v kategórii Doprava a logistika dokazuje, že zamestnanci oceňujú stabilitu zamestnania, dlhoročnú tradíciu spoločnosti, možnosť kariérneho rastu i zvyšovania kvalifikácie. Ambíciou ZSSK je byť lídrom v oblasti ľudských zdrojov na slovenskom trhu v oblasti dopravy.

V ankete Najzamestnávateľ 2024 môžete zahlasovať za Železničnú spoločnosť Slovensko a dopomôcť jej k obhájeniu prvého miesta v kategórii Doprava a logistika. Hlasovanie so zaujímavými výhrami prebieha na webovej stránke Najzamestnávateľ (najzamestnavatel.sk).

Kariéra EXPO každému dokáže, že vzdelávať sa či zmeniť kariéru sa dá kedykoľvek. Viac informácií o podujatí nájdete tu – Kariéra EXPO Bratislava 2024 | Kariéra Expo (zoznam.sk)

Značky: