Samsung s expertmi spúšťa nový spánkový kurz, ktorý má zlepšiť kvalitu spánku aj zdravia.

Nedostatok spánku je problém a trpí ním veľa ľudí. Je celkom normálne, že ľudia spia 6 hodín a menej. Samsung navrhol spánkový kurz s názvom Vyspi sa na to. Je zameraný na zvýšenie na zvýšenie kvality spánku a tým aj celkového zdravia. Na absolvovanie kurzu motivuje aj výhra v podobe inteligentných hodiniek Galaxy Watch5.

Spánkový kurz od Samsungu bol vytvorený za pomoci odborníkov na spánok. Nedostatok spánku totiž dokáže skomplikovať život a môže viesť aj k vážnym zdravotným problémom. Prináša aj zvýšené riziko rakoviny, Alzheimerovej choroby kardiovaskulárnych ochorení, obezity i depresií.

Do spánkového kurzu sa už dá prihlásiť a na čaká na vás celkom 8 profesionálnych lekcií. V nich získate rady a tipy na to, ako správne fungovať cez deň aj v noci na správnu regeneráciu tela. Jednotlivé kurzy sa budú zaoberať témami ako sú cirkadiánne rytmy, svetlo, stravovanie či biohacking. Kurzu sa zúčastnia českí aj slovenskí odborníci, napríklad expertka na biohacking Veronika Allister, autori odborného podcastu Brain We Are alebo neurogenetik Tomáš Eichler.

Spánkovým kurzom sme chceli upozorniť na prospešnosť dostatočného spánku a zároveň motivovať ľudí, aby zapracovali na svojich spánkových návykoch. ,“ uviedol marketingový riaditeľ Samsung Electronics Czech and Slovak Martin Marek.

Webová stránka Vyspisanato.sk
Webová stránka Vyspisanato.sk

Každý, kto absolvuje výzvu a zodpovie na kontrolnú otázku, sa navyše automaticky dostane do žrebovania o inteligentné hodinky Galaxy Watch5. Čím viac výziev účastník splní, tým väčšiu má šancu na výhru. Na poradí absolvovaných lekcií nezáleží, je ich treba splniť do 23. 12. 2022. Výhrou hodiniek získate každodenného sprievodcu, ktorý detailne monitoruje všetky zdravotné aj telesné hodnoty. A to ako cez deň, tak aj v noci počas spánku. Tieto hodinky vám tak môžu pomôcť lepšie spať a mať cez deň dostatok energie aj po skončení kurzu.

Pomôcky ku kurzu: dobrý čajík a ochrana na oči
Pomôcky ku kurzu: dobrý čajík a ochrana na oči

Okrem možnosti vyhrať Galaxy Watch5 získa každý absolvent kurzu diplom Spánkového experta a zľavovový kód práve na tieto hodinky.

Zdroje: www.vyspisanato.sk

Prečítajte si tiež

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.