Šikovná alternatíva je k dispozícii na všetkých hlavných platformách, vrátane obchodu Huawei App Gallery.

Tá dáva mnohým majiteľom zariadení Huawei bez Google služieb cennú alternatívu k zabudovanej mapovej aplikácii Here WeGo. Novinka je dostupná od dnešného dňa.

Huawei TomTom Go

TomTom oznámil, že navigačná aplikácia Go Navigation je k dispozícii na všetkých hlavných aplikačných platformách, vrátane Huawei App Gallery. Rovnako je k dispozícii aj v službách Google Play a Apple App Store. Ponúka najaktuálnejšie 2D a 3D mapy a mnoho ďalších základných prvkov, ktoré je možné nájsť vo všetkých kvalitných navigačných aplikáciách. Patria sem napríklad informácie o premávke v reálnom čase, upozornenia na radary, vedenie v jazdných pruhoch a offline mapy.

Navigáciu TomTom Go je možné vyskúšať na 30 dní zadarmo, pričom sa následne platí predplatné na rok, polrok, štvrťrok a mesiac v cenách 13, 9, 5 a 2 doláre.

Huawei údajne uzavrel so spoločnosťou TomTom dohodu o použití mapových podkladov pre vlastnú aplikáciu. Aj keď možno nezačnete navigáciu od TomTom ihneď používať, je to minimálne dobrý signál o tom, že obchod s aplikáciami spoločnosti Huawei sa rýchlo rozrastá o ďalšie kvalitné aplikácie.

Zdroj a titulný obrázok: AndroidAuthority

Prečítajte si aj:

Huawei AppGallery: Tieto slovenské a bankové aplikácie v ňom nájdete (DOPLNENÉ k 5. 8.)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.