Po dvojmesačných prázdninách čakajú žiakov a študentov opäť školské povinnosti. S tým súvisí aj domáca príprava, ktorej súčasťou býva aj tlačenie podkladov – či už ide o domáce úlohy, seminárne práce či iné študijné materiály. Spoločnosť HP preto prichádza s výberom produktov, ktoré môžu školákom aj študentom významne urýchliť a zjednodušiť ich prácu.  

Veľkým pomocníkom žiakov, študentov, ale aj ich rodičov sú v domácom prostredí multifukčné tlačiarne, ktoré okrem tlačenia dokumentov zvládajú aj ďalšie funkcie, ako je kopírovanie či skenovanie. Tieto zariadenia preukázali svoje veľké výhody aj v úvodnej fáze epidémie koronavírusu, kedy boli školské inštitúcie zatvorené a žiaci a študenti boli nútení prejsť na dištančné vzdelávanie.

 HP DeskJet 2720 – ideálna tlačiareň pre domácnosť

Na účely cenovo dostupnej tlače (približne 50 až 100 strán za mesiac) a občasné kopírovanie či skenovanie je domáca multifunkčná tlačiareň HP DeskJet 2720 ideálnym riešením. Toto atramentové zariadenie ponúka jednoduchú inštaláciu, ktorú zvládne úplne každý, a rovnako tak i bezdrôtovú tlač – či už priamo z počítača alebo zo smartfónu.

V prípade čiernobielej tlače zvládne HP Deskjet 2720 tlačiť rýchlosťou až 7,5 strán za minútu, podporuje aplikácie HP Smart Print a AirPrint a umožňuje skenovanie s rozlíšením až 1 200 dpi.

 HP DeskJet Plus Ink Advantage 6075 uspokojí aj náročnejších používateľov

Atramentová multifunkčná tlačiareň HP DeskJet Plus Ink Advantage 6075 sa môže pýšiť elegantným vzhľadom. Môže byť vkusný doplnok v ktorejkoľvek domácnosti. Jej výhodou sú  kompaktné rozmery, vďaka čomu zaberá minimálny priestor. Samozrejmosťou je bezdrôtové pripojenie, vrátane tlače z mobilného telefónu. Rýchlosť čiernobielej tlače dosahuje až 10 strán za minútu a veľa času ušetrí aj automatická obojstranná tlač. 

HP Smart Tank 515 či Smart Tank 530 pre tlač bez obmedzenia

S multifunkčnými tlačiarňami HP Smart Tank 515 a Smart Tank 530 si na svoje príde celá rodina. Spoľahlivo totiž uspokoja nielen študijné potreby, ale takisto poskytujú špičkovú kvalitu tlače fotografií s nízkymi nákladmi. Ekonomickú tlač zabezpečuje tanková technológia, s ktorou odpadajú starosti s častým dokupovaním atramentov. model Smart Tank 530 je oproti základnej verzii obohatený o dotykový displej a automatický podávač dokumentov na 35 listov, s ktorým je tlačenie dokumentov ešte pohodlnejšie.

Tlačiarne Smart Tank 515 či Smart Tank 530 vytlačia až 18 000 strán čiernobielo a až 8 000 strán farebne a po registrácii získate bezplatný trojročný servis

Nová online platforma Print, Play & Learn baví aj vzdeláva

Počas neočakávaného prechodu na vzdialenú prácu a štúdium zákazníci znovu objavili výhody domácich tlačiarní. Spoločnosť HP v spolupráci s rôznymi vzdelávacími organizáciami spustila v priebehu tohto obdobia bezplatnú online platformu Print, Play & Learn. Rodičia na nej nájdu stovky materiálov pre rozvoj kreativity a učenia svojich detí. Platforma je teraz doplnená o úlohy a hry podľa kategórií: roboti, veda a matematika.

Na prístup k platforme Print, Play & Learn použite aplikáciu HP Smart App, ktorá je na stiahnutie zdarma na GooglePlay alebo AppStore

Vďaka aplikácii HP Sparta App navyše môžete jednoducho prepojiť svoj mobil s tlačiarňou a tlačiť odkiaľkoľvek z mobilu, skenovať a odosielať alebo tlačiť dokumenty a veľa ďalšieho pre zvýšenie vašej produktivity.

Ceny

  • HP DeskJet 2720 MFP je dostupná od 44,99 €
  • HP DeskJet Plus Ink Advantage 6075 MFP je dostupná od 73 €
  • HP Smart Tank 515 je dostupná od 172 €
  • HP Smart Tank 530 je dostupná od 230 €

Značky: