Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nová verzia cloudovej platformy Nebula pre monitoring a správu sieťových zariadení získala viac intuitívne ovládanie a umožňuje zákazníkom a poskytovateľom riadených služieb jednoduchú správu a maximálne využitie sietí. Podrobnosti prináša Kevin Drinkall, manažér spoločnosti Zyxel pre rozvoj trhu s bezdrôtovými a cloudovými produktami, región EMEA.

Stále viac zákazníkov a poskytovateľov riadených služieb si konfiguráciu a správu svojich sietí uľahčuje pomocou cloudovej platformy Nebula od spoločnosti Zyxel. Obľúbenosť riešení Nebula veľmi rýchle rastie. Spoločnosť Zyxel naviac práve predstavila jej druhú verziu s podstatne vylepšeným grafickým rozhraním a dodatočnými funkciami, čo ešte zvýši atraktivitu platformy Nebula ako nástroja pre správu sieťových zariadení a infraštruktúry.

Druhá verzia podporuje nové prepínače a WiFi produkty, ktoré značka Zyxel plánuje uviesť na trh v priebehu tohoto roku. Aby bolo možné spojenie medzi zariadeniami a prístupovými bodmi riadiť chytrejšie, budú chystané novinky značky Zyxel disponovať kognitívnymi funkciami a využívať umelú inteligenciu a strojové učenie. Tieto prednosti ďalej zvýšia atraktivitu nášho rastúceho portfólia multigigabitových prepínačov a prístupových bodov štandardu WiFi 6, ktoré sa čoskoro objavia na trhu.

Teraz sa však od plánov na nadchádzajúce mesiace vráťme späť do súčasnosti. Všetci zákazníci a poskytovatelia riadených služieb, ktorí už platformu Nebula používajú alebo sa k tomu v dohľadnej dobe chystajú, nepochybne ocenia nové schopnosti a funkcie, vďaka ktorým Nebula umožňuje ešte jednoduchšiu správu či už jednej alebo viacerých lokalít.

Od úspechu k úspechu

Prvá verzia platformy Nebula sa stretla s mimoriadnym ohlasom užívateľov. Spoločnosť Zyxel však nespí na vavrínoch a neustále svoje produkty po všetkých stránkach zdokonaľuje. Aby sme Nebule zaistili úspech aj do budúcnosti, dali sme na začiatku roku 2019 nášmu špecializovanému tímu Customer Experience Team za úlohu ju ďalej zdokonaliť.

Výsledkom jeho spolupráce s vývojovým tímom je nová verzia platformy Nebula, ktorá významne zohľadňuje spätnú väzbu od zákazníkov. Naše tímy sa pri vývoji novej verzie zamerali na celkovú použiteľnosť riešení Nebula s cieľom vytvoriť ucelenú a konzistentnú platformu, ktorá sa od predchádzajúcej verzie nebude líšiť len rozšírením o niekoľko vedľajších funkcií.

Vďaka tomu má nová Nebula veľmi atraktívne a skutočne intuitívne užívateľské rozhranie umožňujúce jednoduché vyhľadanie a spustenie požadovaných funkcií. Užívateľovi nová verzia umožňuje prispôsobiť fungovanie platformy Nebula a nastaviť si vlastný ovládací panel, ktorý otvára cestu k detailným informáciám o jednotlivých zariadeniach.

Skvelé vyhliadky

Platforma Nebula je pre všetky naše podporované zariadenia k dispozícii bezplatne. Pre užívateľov vyžadujúcich širšiu paletu pokročilých funkcií máme pripravenú licenciu Professional Pack. Jedná sa o cenovo dostupné riešenie obsahujúce dodatočné funkcie pre komplexnú správu sietí prostredníctvom cloudu. Držitelia licencie Professional Pack môžu z akéhokoľvek počítača, notebooku alebo dokonca chytrého telefónu na diaľku prostredníctvom riadiaceho centra Nebula Control Centre nastavovať zariadenia, monitorovať ich výkon a upravovať ich konfiguráciu.

Teraz už iste chápete, prečo sme z novej verzie Nebuly tak nadšení. Pevne veríme, že nová verzia presvedčí ešte viac zákazníkov a partnerov, aby ku správe svojich sietí používali práve Nebulu. Táto platforma je ideálnym produktom tiež pre našich partnerov z radov poskytovateľov riadených služieb, pretože vyžaduje len minimálne školenie, má pokročilé funkcie pre správu väčšieho počtu zákazníckych lokalít a predstavuje skvelý spôsob, ako zákazníkom ponúkať lepšiu hodnotu.

Značky: