Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Radi by ste si toto leto zaobstarali projektor, ktorý so sebou ľahko môžete zobrať na dovolenku alebo chatu a vytvoriť tak atmosféru kina kdekoľvek si len budete priať?

Potom pre vás máme tip na dve skvelé zariadenia od Epson, ktoré tieto požiadavky hravo spĺňajú. Model EH-TW740 je veľmi intuitívny a v okamihu vám prinesie impozantný obraz s uhlopriečkou až 368 palcov, na ktorom budete môcť sledovať svoje najobľúbenejšie letné filmy vo Full HD kvalite vďaka technológii 3LCD.

Prostredníctvom dvoch vstupov HDMI môžete pripojiť množstvo zariadení, či už ide o herné konzoly, multimediálne prehrávače alebo ozvučenie domáceho kina. Vďaka bezdrôtovému Wi-Fi rozhraniu navyše môžete zdieľať obsah z chytrých zariadení a užívať si tak nekonečné možnosti nikdy nekončiacej zábavy s celou rodinou alebo priateľmi.

Ak si prajete projektor s tými najmenšími rozmermi, potom siahnite po modeli EF-12, ktorý navyše zvládne premietať do takmer akéhokoľvek smeru a ohromí vás neuveriteľne kvalitným zvukom vďaka vstavaným reproduktorom Yamaha.

Značky: