Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Prevádzkovateľ česko-slovenskej satelitnej platformy Skylink, spoločnosť M7 Group, informuje o zmene parametrov vysielania niektorých programov.

V minulom roku satelitná televízia Skylink inovovala svoje vysielacie technológie. Pre dosiahnutie maximálnej efektivity satelitnej distribúcie dochádza občas k zmene vysielacích parametrov niektorých programov. Aj v nasledujúcom období začnú niektoré programy Skylinku súbežne vysielať na nových pozíciách s novými parametrami.

Pretože k týmto zmenám bude dochádzať postupne, a to od 12. 3 do 25. 3. 2019, upozorňujeme zákazníkov Skylinku, aby zatiaľ NEPRELAĎOVALI a počkali až do 25. 3. 2019, kedy budeme o všetkých zmenách podrobne informovať v ďalšej tlačovej správe a prostredníctvom všetkých komunikačných kanálov.

Pre väčšinu zákazníkov Skylinku nebudú tieto technické zmeny predstavovať žiadne komplikácie. Ich certifikovaný prijímač (Skylink READY) totiž vysielacie parametre aktualizuje automaticky, a to vďaka funkcii FastScan. Manuálne bude potrebné naladiť dané programy len na prijímačoch bez funkcie FastScan.

Značky: