ADATA predstavila powerbanky pre dámy sa kapacitou 5000 mAh.

Kompaktná T5000C ide na trh v unikátnom dámskom štýle s kvetinovými vzormi a v dvoch pastelových farbách – púdrovo ružovej a sviežej modrej. Okrem netradičného vzhľadu ponúkne T5000C viacero funkcií, vrátane portov USB-A a USB-C, ktoré podporujú obojsmerné nabíjanie.

Unikátny design – pastelové farby a kvetinový vzor

T5000C sa na prvý pohľad odlišuje od dizajnu tradičných powerbánk. Nová T5000C sa totiž nebojí farieb a vzorov, ktoré pôsobia výrazne, sviežo a veľmi žensky. Okrem neprehliadnuteľných farieb a vzorov je powerbanka príjemná na dotyk vďaka použitému materiálu.

Ideálna na cesty – kompaktná a ľahká

T5000C je ideálna pre zaneprázdnené ženy, ktoré sú neustále v pohybe a na cestách. Jej až neuveriteľne štíhle telo (14,2 mm) je porovnateľné s rozmermi dnešných smartfónov a jej hmotnosť je iba 125 g. Majiteľkám sa komfortne zmestí do tašky, kabelky, ale aj zadného vrecka.

Duálne porty a obojsmerné nabíjanie

T5000C má dva USB porty (USB-A a USB-C) s výstupným prúdom až 3,0 A, čo umožní nabíjať dve zariadenia súčasne. Navyše port typu C podporuje obojsmerné nabíjanie a dovoľuje nabíjať T5000C alebo iné zariadenia typu C jediným káblom.

Komplexná ochrana

Bezpečná prevádzka je zaručená vďaka ochranným opatreniam zariadenia proti prebitiu, nadmernému vybitiu, prehriatiu, skratu a prepätiu na vstupe a výstupe.

 

 

 

 

 

Značky: