Prečítajte si tie najzaujímavejšie témy 19. týždňa.

TOUCHIT VÝBER prináša najzaujímavejšie články, ktoré nájdete na jednom mieste. Pokiaľ vám nejaká dôležitá téma počas ostatných dní unikla, určite ju nájdete v našom redakčnom výbere.

1. Nokia 3210 s novým dizajnom sa vracia na scénu

Iba pred pár dňami sa objavili informácie o plánoch spoločnosti HMD Global uviesť novú generáciu klasického modelu Nokia 3210. Po tom, čo si Nokia podchytila celý trh so smartfónmi, tak nový počin sa tentokrát netýka najmodernejších technológií, ale vsádza na odkaz legendárneho telefónu Nokia 3210 so 4G pripojením a základnými smart funkciami. Hoci by sa mohlo zdať, že toto znovuzrodenie by si viac zaslúžil model Nokia 3310, tak existuje minimálne jeden dôvod, prečo Nokia 3210 dostala prednosť.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

2. Google Správy vám prezradia meno neznámeho odosielateľa správy

Aj vám sa určite niekedy stalo, že ste si zabudli uložiť telefónne číslo a odrazu vám z neho prišla SMS správa. Vy ste v tom čase nevedeli, od koho táto správa prichádza, a tak ste nevedeli, čo vlastne odpovedať. Aj takéto situácie sa pokúsi Google vyriešiť svojou aplikáciou na komunikáciu pomocou SMS alebo RCS správ, pričom predstaví funkciu zobrazenia mena čísla spojeného s Google účtom.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

3. Ďalšie smartfóny Samsung Galaxy dostávajú veľkú aktualizáciu na One UI 6.1 s funkciami umelej inteligencie

Samsung začiatkom roka oznámil smartfóny série Galaxy S24, ktoré priniesli veľkú novinku v podobe funkcií umelej inteligencie. Takzvané Galaxy AI funkcie vám uľahčia používanie smartfónov rôznymi spôsobmi – umožnia preklad medzi cudzími jazykmi v reálnom čase, sprehľadnia poznámky, pripravia sumár kľúčových informácií v článku a upravia fotografie tak, ako doteraz nebolo možné.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

4. Do Windows mieri ponuka Štart, akú ste ešte nevideli

O úplne čerstvý prírastok do rodiny zmien ponuky Štart, sa podelil používateľ Albacore vo svojom príspevku na Twitteri, kde ukazuje koncept rozdeleného panelu. Podľa doterajšieho zapracovania v testovacej zostave by mal mať používateľ na výber umiestnenie doplnkového panela vľavo alebo vpravo. Tiež by mala existovať možnosť ho úplne vypnúť. Podstatné bude, aká úžitková hodnota z nového prvku vyplynie.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

5. MG4 XPower: 100 % elektrický hot hach v našom teste

MG je značka, ktorá má svoj základ v Británii, momentálne je vedenie firmy v čínskom Šanghaji. MG4 XPower je aktuálnym vrcholom elektrickej ponuky elektromobilov tejto značky.

Udávané zrýchlenie z 0 na 100 km/h je podľa výrobcu za 3,8 sekundy, maximálna rýchlosť je okolo 200 km/h. Pohon je realizovaný dvoma elektrickými motormi, celkový výkon tohto auta je až 435 koní a maximálny krútiaci moment je až 600 Nm.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

6. Huawei Watch Fit 3: Najlepšie hranaté smart hodinky pre Android (RECENZIA)

Huawei Watch Fit 3 sú hranaté smart hodinky, ktoré chcú osloviť nielen používateľov, ktorým sa páčia Apple Watch, avšak majú aj smartfón so systémom Android. Táto séria predstavovala v minulosti určitý hybrid medzi fitnes náramkom a hodinkami v tom zmysle, že Huawei Watch Fit (2) vyzerali ako prerastený náramok, avšak výrobca ich nazýval hodinkami. 

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

Prečítajte si aj:

Značky: