Doplnené 28. januára 2019: HMD Global zverejnilo upútavky na MWC 2019, ktoré potvrdzujú predstavenie Nokie 9 PureView

Barcelonské MWC 2019 sa nezadržateľne blíži.

Veľké svetové spoločnosti sa koncom februára stretnú v kongresovom centre Fira de Barcelona, aby predstavili svoje produkty a vízie do budúcnosti. Účasť už potvrdili výrobcovia, ako napríklad Sony, Xiaomi, LG, Huawei alebo Oppo. Najnovšie potvrdeným vystavovateľom sa stáva HMD Global, so svojou značkou smartfónov Nokia.

Juho Sarvikas, produktový riaditeľ HMD Global, práve potvrdil účasť na kongrese. Nokia má svoju konferenciu naplánovanú na 24. februára 2019, kedy by sme sa mali dočkať niečoho v skutku výnimočného.

Sarvikas pritom na MWC 2019 pozýva  pomerne netradične. HMD Global sa namiesto bežných pozvánok a tajomných plagátov, rozhodlo pre pomerne „obyčajné informovanie“, prostredníctvom vtipného statusu na sociálnej sieti Twitter.

V ňom vyzýva fanúšikov, aby sa naladili na barcelonskú show, čo môže naznačovať aj celosvetový livestream priamo z miesta diania pre všetkých, ktorí sa nedostali do Španielska a chcú zažiť atmosféru MWC 2019.

Okrem Nokie 9, by sa mohlo počas MWC 2019 predstaviť ešte niekoľko ďalších zariadení, pričom potvrdenou hviezdou večera je zatiaľ iba Nokia 9. Vôbec by sme sa nehnevali, keby to aj tak ostalo. Tento smartfón si zaslúži pomerne veľkú pozornosť a to aj kvôli dlhej príprave na jej uvedenie. Nokia koncom februára predstaví svoju prvú, skutočnú vlajkovú loď.

Pokiaľ si chcete spraviť na pripravovanú Nokiu 9 ešte väčšiu chuť, tak si pozrite video z konca roka 2018. Deň D sa blíži.

Zdroj: Twitter

Prečítajte si aj:

Nokia 9 PureView: Smartfón s piatimi fotoaparátmi by mal byť oznámený už čoskoro

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.