S aplikáciou MEDDI app kvalitná zdravotná starostlivosť pre deti a celú rodinu vždy na dosah

Spoločnosť UPC ponúka predaj prístupu do inovatívnej mobilnej aplikácie s názvom MEDDI app, s ktorou máte služby detského či všeobecného lekára dostupné nonstop. S aplikáciou MEDDI app je tak kvalitná zdravotná starostlivosť pre deti a celú rodinu nielen jednoduchšia, ale aj vždy na dosah. MEDDI app garantuje spojenie s lekárom do 30 minút a to 24 hodín denne sedem dní v týždni.

MEDDI app ponúka nonstop online prístup k skúseným slovenským pediatrom a všeobecným lekárom po celom Slovensku. Najmä v tomto období, keď stovky pediatrov zvažujú podanie výpovedí sa používatelia tejto aplikácie nemusia stresovať a môžu mať istotu, že sa s detským lekárom skontaktujú. S MEDDI app môžu navyše konzultovať svoj zdravotný problém so skúseným lekárom bez toho, aby museli vyjsť z domu.

MEDDI app ponúka

  • starostlivosť pediatra alebo všeobecného lekára
  • dostupnosť 24/7
  • garancia spätného kontaktu do 30 minút
  • a ako bonus službu BioScan, ktorá umožňuje meranie zdravotného stavu na diaľku a to bezplatne raz mesačne

Nonstop dostupný detský lekár

Služby súkromných ambulancií nezriedka výrazne zasiahnu do rodinného rozpočtu, k tomu čakanie s deťmi na preplnených chodbách pred ambulanciou a ešte aj neistota, či lekár vôbec ordinuje. S aplikáciou MEDDI app je odborná pomoc nielen cenovo dostupná, ale aj rýchla, nonstop a spoľahlivá. Aplikácia sa vyznačuje jednoduchým ovládaním a je dostupná pre všetky operačné platformy (iOS, Android, web). Služba stojí 20 eur mesačne a viac informácií je na www.upc.sk/meddiapp. Rovnako sa o službe dozviete na zákazníckych strediskách UPC či na telefónnej UPC infolinke 02/594 22 222.

Značky: