Stane sa tak počas hlavnej udalosti značky.

Za spoločnosť Nothing stojí spoluzakladateľ OnePlus Carl Pei, ktorý začiatkom roka 2021 predstavil svoju vlastnú značku. Pravdepodobne najvýraznejším produktom z jej portfólia je smartfón Nothing Phone (2), ktorý dopĺňa niekoľko modelov slúchadiel do uší. To však nie je všetko. Pred niekoľkými mesiacmi bol odhalený nový zámer spoločnosti predstaviť cenovo dostupné príslušenstvo, ktorý by pod značkou CMF by Nothing dopĺňalo ponuku materskej spoločnosti. 

Nothing Phone (2a) na oficiálne vyzerajúcich renderochZdroj: OnLeaks×SmartPrix
Nothing Phone (2a) na oficiálne vyzerajúcich renderoch

Pripomeňme si, že Nothing už 5. marca predstaví svoj prvý telefón strednej triedy, ktorý dostane nielen odľahčený dizajn, ale jedným z najsilnejších predajných argumentov bude jeho atraktívna cena. Nedávne úniky naznačili, že Nothing Phone (2a) by sa mal vo verzii 8/128 GB predávať za 349 eur, pričom verzia 12/256 GB za 399 eur. Tieto informácie sú v súlade s tvrdením spoločnosti, ktorá uviedla, že Phone (2a) bude lacnejší ako model Phone (1).

Okrem toho boli zverejnené aj informácie o výkone Phone (2a), ktorý bude zabezpečovať čipová sada Dimensity 7200 Pro. V porovnaní s čipovou sadou Qualcomm Snapdragon 778G v Phone (1) je o 18 percent rýchlejší a o 16 percent efektívnejší.

Nothing pod značkou CMF čoskoro predstaví nové slúchadlá s najlepším ANC v triedeZdroj: CMFbyNothing
Nothing pod značkou CMF čoskoro predstaví nové slúchadlá s najlepším ANC v triede

Spoločnosť však informovala, že počas predstavenia lacného Nothing Phone (2a) budú na trh uvedené aj ďalšie zariadenia, ktoré doplnia rozrastajúcu sa ponuku podznačky CMF. Už 5. marca bude predstavená aj dvojica slúchadiel CMF Buds a CMF Neckband Pro. Všetky tieto zariadenia, vrátane Nothing Phone (2a), budú predstavené v rámci podujatia Nothing Event: Fresh Eyes o 12:30 nášho času

Spoločnosť Nothing informuje, že CMF Neckband Pro bude dostupný iba pre Indiu, pričom štuple CMF Buds, s najlepším ANC vo svojej triede, budú dostupné aj na ďalších trhoch.

Zdroj: CMFbyNothing

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.