Na prvý pohľad malá, ale vítaná zmena.

Pokým všetci netrpezlivo čakáme na predstavenie prvého telefónu spoločnosti Nothing, zdá sa, že počas konania udalosti uvidíme viacero produktov, ako iba tento štýlový telefón. Už o pár dní, 12. júla, tak môžeme byť svedkami uvedenia aj celkom nového nástupcu TWS slúchadiel Nothing ear (1), ktoré sú takisto netradičné.

Portál GSMArena zdieľal obrázok slúchadiel, ktorých dizajn sa od toho pôvodného líši iba minimálne. Vzhľadom na prvé uvedenie slúchadiel ear (1), ktoré bolo pred necelým rokom, je to aj celkom pochopiteľné osvieženie tohto modelového radu. Zmena v dizajne sa prejavuje predovšetkým v detailoch slúchadiel. Je pritom možné, že slovo „Stick“ z mierne pozmenenej stopky sa dostane aj do samotného názvu tejto pripravovanej novinky.

nothing ear (1) novinkaZdroj: GSMArena

Rovnako je nové aj nabíjacie puzdro, ktoré pôsobí dospelejšie, k čomu je prispôsobené aj usporiadanie slúchadiel v ňom. Žiadne iné kozmetické zmeny nevidno, preto sa domnievame, že oproti prvej verzii slúchadiel príde iba k malým zmenám, ktoré sa nakoniec v kvalite a výbave neprejavia. Nechajme sa však prekvapiť.

Určite viac sa dozvieme už 12. júla.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.