Aj tento model sa bude držať tradičného dizajnu.

Spoločnosť Nothing vedie zakladateľ spoločnosti OnePlus Carl Pei, ktorý používa veľmi dobre cielený marketing. Nielenže produkty pod jeho vedením majú originálny dizajn, ale predovšetkým smartfóny tejto značky sú veľmi zaujímavé, o čom sme sa presvedčili aj my v redakcii pri modeli Nothing Phone (2). Smartfóny Nothing Phone je možné považovať za “budget vlajky”, čiže ponúkajú vysoký výkon za dostupnú cenu. Najnovšia správa z portálu PhoneArena však naznačuje, že Nothing okrem modelu Nothing Phone (3) pracuje aj na telefóne strednej triedy, ktorý má mať označenie Phone 2a

Nothing Phone (2)Zdroj: TOUCHIT
Nothing Phone (2)

Správy o tomto telefóne sa objavili aj na sociálnej sieti X. Tie tvrdia, že Phone 2a bude obsahovať veľký 6,7-palcový AMOLED displej s priestrelom pre selfie kameru. Únik tiež zverejnil rozmazaný obrázok, ktorý zobrazuje zadnú stranu telefónu. Škoda len že fotografia je mimoriadne nekvalitná, čiže je veľmi ťažké sa o ňu oprieť ako o vierohodný zdroj informácií. Aj napriek tomu je vidieť, že na zadnej strane telefónu sa nachádza dvojica fotoaparátov a opäť je priehľadná s charakteristickým svetelným podpisom.

Nothing Phone 2aZdroj: Sanju Choudhary
Nothing Phone 2a

Hoci je viac ako isté, že na uniknutom obrázku sa nenachádza Nothing Phone (3), tak s veľkou pravdepodobnosťou nejde ani o telefón patriaci do portfólia podznačky CMF by Nothing, keďže nemá charakteristickú oranžovú farbu. Zdroj dokonca tvrdí, že telefón bol videný aj na verejnosti, čo by mohlo znamenať, že jeho uvedenie na trh je tu čo nevidieť.

Zdroj: PhoneArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.