Alebo niečoho celkom iného?

Značku Nothing, ktorú založil Carl Pei (spoluzakladateľ spoločnosti OnePlus), netreba nijako zvlášť predstavovať. Po skromnom začiatku v roku 2020 boli pod touto značkou predstavené viaceré modely slúchadiel, avšak najväčší rozruch sa Peiovi podaril spraviť práve s telefónmi Nothing Phone (2) a Phone (2a), ktoré stoja na opačných stranách cenových hladín. Jedno však zariadeniam spoločnosti Nothing nemožno uprieť. Ide o dizajnové kúsky, ktoré si nepomýlite so žiadnymi inými zariadeniami na trhu.

Nothing Phone (2)Zdroj: TOUCHIT
Nothing Phone (2)

Okrem pútavého dizajnu môžeme dlhé roky sledovať, že Carl Pei už od svojho pôsobenia v OnePlus je skutočným profesionálom, ktorý vie, čo robí. To nielenže dokazuje od založenia spoločnosti Nothing, ale bude sa to snažiť dokázať a predstavením ďalšej novinky, ktorá je tu čo nevidieť.

Do predstavenia zatiaľ “neznámeho zariadenia” zostávajú približne dva týždne. Portál PhoneArena informuje, že Nothing 18. apríla predstaví zariadenie, ktoré sa spája s prehrávaním hudby. Špekuluje sa, že v prípade audio produktu sa môžu fanúšikovia značky tešiť na nové Nothing Ear (3), čo možno zo zverejneného obrázka iba veľmi ťažko vyčítať. Túto kampaň pritom sprevádza príznačné “Play Date”, čo by nás malo nasmerovať minimálne na spomínanú skupinu audio zariadení. 

Nothing ear (2)Zdroj: Nothing
Nothing ear (2)

Na zverejnenom obrázku (nižšie), ktorý sa objavil na sociálnej sieti X.com, sa nachádza žaba a chrobák. Na obrázku pritom skutočne nie je nič, čo by priamo súviselo s akýmkoľvek audio produktom. Pripomeňme si, že aj minuloročnému uvedeniu Nothing Ear (2) predchádzala upútavka, na ktorej bol taktiež chrobák. Hoci tú môžeme vidieť určitú paralelu, tak vôbec nie je jasné, ako tento obrázok možno spájať so zvukom.

Pokiaľ však máte umelecké cítenie, možno na zverejnenom obrázku nájdete skrytý odkaz, ktorý nám Pei takto verejne ukázal. Pokiaľ sa ho ani vám nepodarí nájsť, tak všetko dôležité bude prezradené počas udalosti Play Date, ktorá je naplánovaná na 18. apríla 2024.

Zdroj: PhoneArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.