Ako v redakcii využívame náš potenciál na maximum.

Úspech je niečo, po čom túži väčšina z nás, prirodzene po ňom túžime aj my v redakcii. Nestačí však mať iba talent, ale každý, po úspechu túžiaci človek, musí na sebe pracovať, aby sa posúval vpred. Iba tak dokáže byť produktívny, čím si zároveň zlepšuje svoje zručnosti. A my nie sme výnimkou.

Pokiaľ chcete vedieť, ako aj my v redakcii získavame lepšiu motiváciu, sústredenie či produktivitu, určite čítajte ďalej.

Nie je totiž nič lepšie ako tvoriť s plným nasadením a prirodzenou motiváciou. Naši redaktori by vám o tom vedeli rozprávať. Okrem pravidelných pohybových aktivít, silového tréningu a pobytu v prírode na čerstvom vzduchu, ktoré sa v rámci redakcie snažíme udržovať, pretože výrazne pomáhajú k čistejšej a pozitívnejšej mysli, sme sa prirodzene začali obzerať aj po ďalších možnostiach, ako im poskytnúť čo najlepšie prostredie na prácu, ktoré podporuje sústredenie a kreativitu.

Zachytili sme informáciu o nootropikách, ktoré majú vlastnosti, ktoré by nám v tom mohli pomôcť. Siahli sme teda po produkte NOTROPY, ktorý spomína aj Denis Kováč z nášho obľúbeného podcastu Mozgová atletika.

NOTROPY: Pre produktívne dni plné nápadovZdroj: TOUCHIT
NOTROPY: Pre produktívne dni plné nápadov

Je nevyhnutné vysvetliť, že nootropiká sú látky schopné zlepšovať mozgové funkcie, náladu, sústredenie, bdelosť či celkovú spokojnosť v živote. Ich pozitívne účinky ocenia predovšetkým ľudia, ktorí sú vo svojej práci mentálne preťažení, ako napríklad manažéri, kreatívci, umelci, študenti alebo gameri. Práve im môžu tie správne nootropiká značne zlepšiť kvalitu života.

Zámerne však spomíname, že treba si vybrať “tie správne”, pretože pri nootropikách zohráva veľkú úlohu práve ich starostlivo vyberané zloženie a dávkovanie.

Prečo sme siahli po NOTROPY

Jedným zo všeobecných problémov pri nootropických výživových doplnkoch, hoci obsahujú efektívne zložky, je podhodnotené dávkovanie. Preto prvým z našich rozhodovacích faktorov bolo, že NOTROPY dávkovanie je založené na výskume a skúsenostiach a skutočne funguje, o čom sme sa presvedčili aj my v redakcii. Okrem toho si ho môže každý jednotlivec prispôsobiť podľa toho, čo mu vyhovuje.

Druhým faktorom bolo to, že NOTROPY je ako doplnok stravy výsledkom spojenia moderných vedeckých poznatkov, ale aj tradičného spôsobu využitia jednotlivých zložiek. Tie sú navyše prepojené s osobnými skúsenosťami užívateľov a za jeho vznikom a vývojom stoja konkrétni ľudia zo Slovenska.

NOTROPY: Pre produktívne dni plné nápadovZdroj: TOUCHIT

Prečo je dopamín dôležitý?

Samotný výživový doplnok NOTROPY výrazne pracuje s dopamínom, vďaka čomu sa nám výrazne zlepšilo cítenie, nálada, vnímanie a motivácia. Nie nadarmo sa hovorí, že dopamín, alebo „hormón šťastia„, je jedným z najdôležitejších neuroprenášačov v ľudskom mozgu. Jeho prirodzená tvorba je nevyhnutná na motiváciu k výkonom.

Hladinu dopamínu je síce možné prirodzene zvýšiť pohybom, silovým tréningom, pobytom na slnku či relaxačnými technikami, čo pochopiteľne aj robíme, ak však chcete jeho tvorbu ešte viac „vyboostovať“, siahnuť po nootropikách je prirodzená voľba.

NOTROPY: Pre produktívne dni plné nápadovZdroj: TOUCHIT
NOTROPY: Pre produktívne dni plné nápadov

Prečo je NOTROPY iné, ako ostatné doplnky

NOTROPY je výnimočné v tom, že sa zameriava predovšetkým na – motiváciu, sústredenie, pamäť a produktivitu. To znamená, že má schopnosť prakticky transformovať fungovanie jednotlivca, spôsob, akým vníma svet okolo seba, a tak prispieť k celkovej spokojnosti so životom.

K všeobecným výhodám nootropík patrí aj zmiernenie úzkosti, redukcia stresu, skvalitnenie spánku, dlhovekosť a spomalenie starnutia. Čiže množstvo benefitov, ktoré v kombinácii s pohybom a zdravým životným štýlom vytvoria perfektný efekt.

Nás zaujalo, že NOTROPY predstavuje jedinečný komplex až 11 efektívnych zložiek, vďaka čomu sa nám podarilo dosiahnuť koncentráciu mysle v absolútnej prítomnosti, čo je pri práci technologických redaktorov neuveriteľný benefit.

Sme presvedčení, že vďaka kombinácii spomínaných účinkov a vašich schopností nakoniec aj vy splníte akúkoľvek úlohu, treba to len vyskúšať.

NOTROPY: Pre produktívne dni plné nápadovZdroj: TOUCHIT

Sústredenie aj počas extrémne náročných dní

O výhodách a pozitívnych vplyvoch NOTROPY na našu myseľ by sme mohli písať donekonečna. To, čo však skutočne oceňujeme je, že za produktom nájdeme prírodné zložky a roky skúseností z tejto oblasti. Inými slovami, nepcháme do seba chémiu.

V redakcii tento doplnok užívame dlhodobo. Prekvapilo nás, že niektoré účinky sme pocítili takmer okamžite, napríklad sústredenie sa počas extrémne náročného dňa. Benefitom sú ale dlhodobé účinky, za ktorými je správne dávkovanie, užívanie a nám sa najviac osvedčila aj kombinácia s pohybom na čerstvom vzduchu.

Myseľ je čistejšia a plne sústredená na činnosti, ktorým sa musíme v rámci novinárskej práce venovať. Logicky sa však na NOTROPY pozeráme z dlhodobého hľadiska, pracuje totiž na dlhodobej báze, čiže na dosiahnutie maximálnych benefitov je potrebný nejaký čas.

To však nie je všetko

Potešila nás informácia od zástupcov spoločnosti NOTROPY, ktorí uviedli, že pracujú aj na nových produktoch a službách, ktoré ešte viac podporia optimalizáciu fungovania každého jednotlivca. NOTROPY môže aj vašu myseľ meniť smerom k lepšiemu, dlhodobo.

Za nás si napríklad vieme predstaviť kombináciu mobilnej aplikácie, ktorá by nám nielen pripomínala užívanie NOTROPY v správnom dávkovaní, ale dopĺňala by nám aj denné tipy na koncentráciu, trénovanie mysle či motivovala nás k splneniu denného cieľa splnených úloh.

V každom prípade tvorcom NOTROPY fandíme a už teraz sa tešíme na ich ďalšie produkty. Ešte viac o NOTROPY sa dočítate na tomto odkaze.

Článok bol uverejnený v rámci spolupráce.

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.