Zdravotná poisťovňa Dôvera predstavila novú mobilnú aplikáciu, ktorú aj používame. Dôvera na nej pracovala celý rok 2022 a vychádza zo spätnej väzby od poistencov. Jej obsahom sú tak funkcie, ktoré si poistenci žiadali najviac.

Nové funkcie aplikácie dôvera predstavujeme aj v našom redakčnom videu.

Vývoj úplne od základov

Nová mobilná aplikácia bola vyvinutá úplne od základu, nie je to rozšírenie staršej aplikácie. Aktuálne sa dá použiť už len nová aplikácia. Novinka je pripravená tak, aby sa sa dala vyvíjať niekoľko ďalších rokov. Nová aplikácia výrazne zjednodušuje prístup k službám zdravotnej poisťovne.

Jasné zvýraznenie benefitov pre poistencov DôveryZdroj: Ondrej Macko/TOUCHIT.sk
Jasné zvýraznenie benefitov pre poistencov Dôvery

Podpora biometrie

Prihlásiť sa teraz môžete nielen cez číselný PIN, ale je tu rýchlejší a bezpečnejší biometrický prístup pomocou nasnímania odtlačku prsta.

Prehľadný dizajn

Dizajn aplikácie je čistý, prehľadný a doplnený ilustráciami. Výrazne zjednodušené je využívanie benefitov, na ktoré máte ako poistenec Dôvery nárok. Vznikla nová sekcia Zdravie, ktorá na jednom mieste obsahuje informácie o vašich preventívnych prehliadkach, predpísaných receptoch, zdravotníckych pomôckach, je tu elektronická zdravotná karta a aj osvedčený nástroj na samodiagnostiku.

Zdravie v aplikácii DôveraZdroj: Ondrej Macko/TOUCHIT.sk
Zdravie v aplikácii Dôvera

Aplikácie existuje v obchodoch Apple App Store, Google Play a Huawei AppGallery.

Prístupové údaje

Všetky informácie zo starej aplikácia sa pre poistenca prenesú do novej. Na prihlásenie vám postačia rovnaké údaje ako ste mali pri starej aplikácii. Ak si ich nepamätáte, môžete si ich vytvoriť znova. Stačí poznať vaše osobné údaje.

Prehľad o platbách v aplikácii DôveraZdroj: Ondrej Macko/TOUCHIT.sk
Prehľad o platbách v aplikácii Dôvera

Zdroje: vlastné, Dôvera

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.