Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Tyčové vysávače sa stali neoddeliteľnou súčasťou našich životov a každodenné upratovanie je s nimi skutočne jednoduché už len vďaka tomu, že pracujú bezdrôtovo a máte ich tak kedykoľvek poruke.

Electrolux teraz predstavuje nový rad tyčových vysávačov Electrolux 800, ktoré sa so svojím bohatým príslušenstvom maximálne prispôsobia akejkoľvek domácnosti a rôznym požiadavkám na upratovanie v súlade s vašimi životnými potrebami. Užívajte si vysávanie bez námahy a skvelý sací výkon.

Electrolux tyčové vysávače
Electrolux tyčové vysávače

Nové modely s premysleným dizajnom zameraným na vaše potreby

Čistota domova ovplyvňuje takmer všetky aspekty nášho zdravia a pohody a tiež to, ako bezpečne sa doma cítime. Nový rad vysávačov Electrolux 800 zahŕňa štyri modely, Ultimate, Hygienic, Confident a Wet, ktoré sa vyznačujú lepším sacím výkonom, dostupnosťou a všestrannosťou. Každý z nich splní vaše očakávania dokonalo čistej domácnosti. Pri vysávaní podláh odstráni prach a nečistoty zo všetkých zákutí a presvedčí vás o efektivite upratovania a jednoduchej manipulácii vďaka vyváženej konštrukcií s ergonomickou rukoväťou.

Electrolux tyčové vysávače
Electrolux tyčové vysávače

Tyčový vysávač Electrolux 800 je navrhnutý ako modulárny systém s bohatým príslušenstvom, vďaka ktorému jednoducho a efektívne prispôsobíte vysávač na konkrétne úlohy – od čistenia tvrdých podláh až po ich umývanie, hĺbkové čistenie matracov a čalúnení alebo vysávanie prachu na vysokých skrinkách a policiach. Ďalšou praktickou funkciou je možnosť rýchleho uvoľnenia ručnej jednotky priamo z nabíjacej stanice jedným tlačidlom, čo hravo zvládnete jednou rukou. Nový rad vysávačov získal prestížne ocenenie iF Design Award 2022 za dokonalý dizajn, vďaka ktorému sa vysávač jednoducho ovláda a zároveň je prospešný pre spoločnosť a jej udržateľnosť – vďaka modulárnemu systému a vymeniteľnej batérii totiž ponúka jednoduché opravy a výmeny.

Electrolux tyčové vysávače
Electrolux tyčové vysávače

Prémiový model Electrolux 800 Ultimate

Model Electrolux 800 Ultimate kombinuje vysoký výkon a jednoduchú manipuláciu. Vysokootáčkový motor ponúka 6-krát vyšší sací výkon, ktorý môžete využiť až na 35 minút pri jednom nabití. Teleskopickú trubicu možno jednoducho výškovo prispôsobiť tak, aby bolo pre vás vysávanie čo najkomfortnejšie.  Automatický režim s 3 úrovňami vysávania reguluje sací výkon podľa typu podlahy. Či už vysávate tvrdé podlahy alebo koberce, výkon sa upraví, čím sa zníži spotreba energie pri zachovaní efektivity upratovania.  

Expertom na tvrdé podlahy je hubica PowerPro. Systém utesnenej hubice vytvára vyššiu rýchlosť vzduchu, ktorá účinne odstraňuje prach z najužších priestorov a ponúka 7-krát lepší zber nečistôt zo štrbín. Hubica dokonca povrch podlahy zľahka preleští a jej integrované LED osvetlenie pomôže odhaliť všetok prach, a to aj v tmavých kútoch.

Electrolux tyčové vysávače
Electrolux tyčové vysávače

Päťstupňový filtračný systém odstráni až 99,99 % mikročastíc prachu a postará sa tak o čistejší a zdravší domov. Filtre sú umývateľné a zaručia tak maximálnu kvalitu vyfúknutého vzduchu. Praktická teleskopická trubica následne uľahčí bezproblémové upratovanie pri vysávaní rohov pri strope či vysokých skríň a políc. Magnetický stojan umožňuje jednoduché vyňatie a zasunutie vysávača do nabíjacej stanice bez nutnosti jeho zdvíhania. Vďaka všetkým týmto benefitom možno nový vysávač Electrolux 800 považovať za náš najinovatívnejší tyčový vysávač.

Uľahčite si upratovanie vďaka mopovacej hubici  

Skutočne účinný a všestranný je model Electrolux 800 Wet, ktorý vám pomôže aj s mokrou podlahou. Vďaka mopovacej hubici PowerPro Mop na mokré čistenie efektívne odstránite tekutiny a odolnú špinu na podlahe. Jednoducho a bez námahy tak zvládnete celé upratovanie domácnosti. Mopovacia hubica je vybavená otáčavými podložkami, ktoré odstránia nečistoty z akejkoľvek tvrdej podlahy a zanechajú za sebou svieži a lesklý povrch. Sú vyrobené z odolných materiálov a možno ich prať v práčke.

Súčasťou vysávača je aj nádobka s rozprašovačom, vďaka ktorej manuálne regulujete množstvo vody, ktoré chcete pri čistení použiť. Dá sa pripevniť aj priamo na ručnú jednotku vysávača. Mopovacia hubica PowerPro Mop je kompatibilná so všetkými tyčovými vysávačmi Electrolux 800, možno ju teda dokúpiť ku všetkým modelom nového radu.

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.