Oddnes je dostupná nová verzia aplikácie Tatra banka VIAMO.

Nová verzia prichádza s viacerými užitočnými novinkami a kompletným redizajnom, vďaka čomu je aplikácia ešte praktickejšia a jednoduchšia na používanie. Momentálne ju využíva takmer 110 000 klientov.

Novinky v aplikácii Tatra banka VIAMO

  1. Grafický redizajn

Nový dizajn prináša intuitívnejšie ovládanie, väčšiu prehľadnosť a dizajnovú podobnosť s aplikáciou Tatra banka.

  1. Zoznam najčastejších príjemcov

Spodné menu obsahuje okrem možnosti zadania platby a pripomienky aj 5 najčastejších príjemcov, ktorý sa automaticky predvyplnia do platby alebo pripomienky.

  1. Pripomienka platby viacerým osobám

Pripomienku na rovnakú sumu je možné poslať až 5 príjemcom naraz. Cez pripomienku je tak možné jednoducho urobiť zbierku na darček alebo vyrovnať sa za obed.

  1. Kalkulačka

Pripomienka aj platba obsahuje kalkulačku, vďaka ktorej je možné jednoducho prepočítať požadovanú sumu. Výsledná suma z kalkulačky sa automaticky predvyplní do sumy platby alebo pripomienky.

  1. Vyhľadávanie

Vyhľadávať je možné podľa typu transakcie (prijatá platba, odoslaná platba, pripomienka) alebo podľa údajov uvedených v zozname transakcií (suma, príjemca, popis). Vyhľadávanie z detailu transakcie vyhľadá všetky transakcie od daného príjemcu.

  1. Widget

Zoznam najčastejších príjemcov s odkazom na platbu.

  1. Ďalšie zmeny
  • podpora pre iPhone Plus a tablety/iPad
  • rozšírenie histórie transakcií – dostupných 300 posledných transakcií

Všetky informácie o novinkách nájdete priamo v aplikácii v časti Novinky. Nová verzia aplikácie Tatra banka VIAMO je už dostupná v aplikačnom obchode pre operačný systém Android 4.1+ a iOS  9+.

Google Play
App Store