Spoločnosť TP-Link predstavila novú verziu gigabitového routeru – Archer C5. Ide o bezdrôtový Wi-Fi router s duálnym pásmom AC1200, ktorý je primárne určený pre moderné domácnosti a malé firmy, a vďaka funkcii Agile Config bude vhodným nástrojom aj pre poskytovateľov internetu.

Vďaka AC technológii umožňuje router Archer C5 pripojiť počítač alebo notebook 3× rýchlejšie než s bezdrôtovým štandardom N. Pásmo 2,4 GHz poskytuje rýchlosť 300 Mb/s a voľnejšie pásmo 5 GHz až 867 Mb/s, takže Archer C5 je predurčený pre dobré streamovanie filmov v HD rozlíšení, hranie online hier a ďalšie aplikácie náročné na šírku pásma.

Inovatívna konštrukcia antény pre čo najväčšie pokrytie

Štyri antény s vhodne smerovaným vyžarovaním sa starajú o to, aby všetky pripojenia boli výkonnejšie a stabilné. Vyspelá technológia antén zvyšuje citlivosť príjmu a rozširuje pokrytie Wi-Fi signálu v dome, byte či v malej kancelárii.

Jednoduchá rodičovská kontrola

Pre rodiny s maloletými deťmi je veľmi dôležitá ochrana pred nevhodným obsahom na internete alebo na sociálnych sieťach. Router umožňuje pomocou kľúčových slov zodpovedne ochrániť prístup ako pre deti, tak aj zamestnancov. Je možné aj jednoducho vytvárať zoznam blokovaných používateľov a obmedzovať rozsah prístupnosti webu.

Podpora Multi-SSID

Podpora vytvárania viacnásobných SSID pomáha vytvárať oddelené virtuálne WLAN siete pre rôzne druhy použitia, ako je IPTV, internet, atď. Tým je možné oddeliť jednotlivé služby a zaistiť ich nerušenú komunikáciu.

Podpora funkcie Agile Config

Táto funkcia umožňuje poskytovateľom bezdrôtového internetového pripojenia (WISP) upravovať predvolenú konfiguráciu podľa ich požiadavky. Je možné tak jednoducho vyriešiť problémy, ktoré títo poskytovatelia majú vo chvíli, kedy koncoví používatelia zariadenie resetujú. Vďaka uvedenej funkcii sa router nedostane do továrenského nastavenia, ale do stavu, ktoré si definoval internetový poskytovateľ, čo eliminuje potrebu výjazdu technika na miesto a tiež nutnosť nastavovania routeru v spolupráci telefónneho operátora s používateľom.

Kľúčové vlastnosti Archer C5 V4:

  • Dvojpásmová Wi-Fi s kombinovanou rýchlosťou až 1,2 Gb/s: 300 Mb/s v pásme 2,4 GHz a 867 Mb/s v pásme 5 GHz
  • Jednoduchá správa na diaľku: vďaka protokolu TR-069 môže operátor na diaľku konfigurovať a spravovať zariadenia koncových používateľov
  • 4 externé antény zaisťujú stabilné bezdrôtové spojenie a optimálne pokrytie
  • Podporuje port USB 2.0 pre jednoduché zdieľanie súborov a médií medzi zariadeniami pripojenými do siete
  • Plne gigabitové porty, podpora WAN portu s rýchlosťou 1000 Mb/s a štyroch LAN portov 1000 Mb/s pre ultra rýchly prenos dát

Viac informácií o produkte 

 

Značky: