Do kalendára si poznačte 31. október o 1.00 ráno slovenského času.

Apple oznámil ďalší Apple Event, ktorý sa uskutoční 30. októbra o 17.00 pacifického času. Z pohľadu slovenského času to bude 31. októbra o 1.00 ráno (do úvahy už beriem posun času). Názov konferencie znie „Scary fast“ a je zrejmé, že Apple na nej predstaví novú generáciu MacBookov.

To, že sa koncom októbra dočkáme nových MacBookov, naznačuje viacero indícií. V prvom rade je to názov konferencie, nakoľko sa očakáva, že nové Macy bude poháňať nový procesor Apple M3 a ten by mal byť strašidelne rýchly (výkonný).

Druhú indíciu si môžete pozrieť priamo na webe Applu. Jeho logo sa v krátkej slučke mení na tvár, ktorá bola v minulosti logom operačného systému Mac OS (ešte pred jeho premenovaním). A v neposlednom rade je to množstvo špekulácií, ktoré kolujú internetom. Článok o tom, že sa očakáva, že Apple koncom októbra predstaví nové MacBooky, ste si mohli prečítať aj na našom webe.

Pokiaľ sú špekulácie pravdivé, Apple by mal koncom októbra oficiálne oznámiť vynovený 24-palcový iMac a nové MacBooky Pro. Tie by mali byť dostupné v 14- a 16-palcovej veľkosti, pričom sa očakáva, že všetky novinky bude poháňať procesor Apple M3.

Či to tak bude, to zistíme už 31. októbra o 1.00 slovenského času. A pokiaľ by ste čakali nové iPady, na tie si vraj počkáme do marca 2024.

Zdroj: Apple

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit