Prísť by mali v 4 farbách a s interným úložiskom.

Samsung pracuje na nových bezdrôtových slúchadlách s modelovým označením SM-R175. Na trhu by sa mohli objaviť už budúci rok pod označením Galaxy Buds 2. Na správu upozornil portál SamMobile.

Galaxy Buds 2 by mali prísť v 4 farbách – v bielej, čiernej, modrej a ružovej. Vrátiť by sa mala pre používateľa dostupná interná pamäť na ukladanie hudby či audio kníh. Tá by mala dosahovať až 8 GB, čo ešte nie je isté. Samozrejme si však nové Galaxy Buds 2 budete môcť pripojiť k vášmu smartfónu a vychutnať si tak obľúbenú hudbu.

Slúchadla by mali byť vybavené technológiou aktívneho potláčania hluku. Tá funguje tak, že na každom slúchadle sa nachádza jeden šumový mikrofón, ktorý odpočúva okolitý zvuk a vytvára jeho opak. Teda frekvenciu, ktorá spraví z hluku ticho, a to bez toho, aby nejako ovplyvnila zvuk produkovaný samotnými slúchadlami. S touto funkciou sme sa zoznámili už pri slúchadlách od Sony, JBL, či po novom aj u Applu, ktorý len nedávno oznámil príchod AirPods Pro.

Podľa tohtoročného modelu Galaxy Buds, ktoré sa na trhu objavili vo februári v závese vlajkovej lode Galaxy S10, by sme mohli od Samsungu očakávať rovnaký krok aj v roku 2020. Predaj Galaxy Buds 2 by tak mohol odštartovať popri uvedení Galaxy S11.

Autor: Samuel Novitzky

Zdroj: SamMobile

Prečítajte si aj:

Recenzia Samsung Galaxy Buds: Skutočne bezdrôtové slúchadlá