Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

EVOLVEO rozširuje svoju ponuku zabezpečovacích kamerových systémov Detective o sady Detective WN8 Smart, Detective POE8 Smart a Detective IP8 Smart.

EVOLVEO rozširuje svoju ponuku produktov pro video dohľad o tri nové sady kompletných systémov Detective, ktoré zabezpečia súkromné domy aj byty ale taktiež firemné priestory, kancelárie, sklady aj výrobné haly. Bezdrôtové kamerové systémy Detective WN8 Smart, Detective POE8 Smart a Detective IP8 Smart využívajú aplikáciu EVOLVEO Smart pre iOS a Android. Jednotlivé sady sa skladajú zo štyroch kamier a NVR jednotky, ku ktorej je možné pripojiť monitor. Kamery sú vybavené nočným IR prísvitom a spĺňajú normy IP 66. Sú teda vhodné aj na vonkajšie využitie. NVR jednotky všetkých uvedených systémov podporujú až 8 kanálov a systémy môžu byť teda ďalej rozšírené pomocou ďalších štyroch kompatibilných kamier radu EVOLVEO, vrátane vysokoodolnej kamery typu antivandal. Jednotka NVR má pozíciu pre disk SATA 3,5 alebo 2,5 palca pre kapacitu až 8 TB uložených dát.

Zabezpečovací kamerový systém pre video dohľad EVOLVEO Detective IP8 SMART poskytuje záznam v rozlíšení FULL HD 1920 × 1080 px a využíva kamerový snímač 2Mpx CMOS. Bezdrôtové kamery sú napájané cez napájací adaptér. Systém využíva pripojenie LAN a okrem aplikácie SMART podporuje iCMS aplikáciu pre Windows a protokol ONVIF pre ľahké zapojenie ďalších kamier do systému.

Zabezpečovací kamerový systém pre  video dohlaď EVOLVEO Detective POE8 SMART, ktorého kamery využívajú napájanie POE (priamo z NVR jednotky), poskytuje záznam vo FULL HD rozlíšení a rovnako ako sada EVOLVEO Detective IP8 SMART podporuje aplikáciu SMART i iCMS pre Windows a protokol ONVIF.

Zabezpečovací kamerový systém pro video dohľad EVOLVEO Detective WN8 SMART je vybavený bezdrôtovými kamerami (2Mpx CMOS pro FULL HD) s napájacím adaptérom, ktoré majú dosah od hlavnej jednotky v zástavbe 15 – 25 m a v otvorenom priestranstve až 50 m. Opäť nechýba podpora aplikácie SMART i iCMS pre Windows a protokolu ONVIF.

Kamerové systémy EVOLVEO Detective je možné rozšíriť o ďalšie kamery v rôznych prevedeniach. Napríklad o kameru EVOLVEO Detective WIP 2M SMART, ktorá je samostatná a podporuje ONVIF protokol, vďaka ktorému je možné ju pridať pod jeden kamerový systém.

Ďalšie informácie k dohľadovým kamerovým systémom EVOLVEO a produktom na ich rozšírenie nájdete tu.

Dostupnosť a cena

Zabezpečovací kamerový systém EVOLVEO Detective IP8 SMART je dostupný prostredníctvom siete internetových obchodov a vybraných predajcov už za 283 EUR vrátane DPH.

Zabezpečovací kamerový systém EVOLVEO Detective POE8 SMART za cenu 308 EUR vrátane DPH a EVOLVEO Detective WN8 SMART taktiež za 308 EUR vrátane DPH.

https://eshop.evolveo.sk/kamerove-systemy/

Značky: