Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Trust prináša na predvianočný trh rad nových myší a klávesníc z kancelárskeho aj gamingového prostredia. Na svoje si tak prídu hráči, ktorí túžia po perfektnom hernom výkone, aj pracujúci, pre ktorých je pripravený nový set klávesnice a myši s tichým chodom klávesov a nová ergonomická myš.

Herná myš Trust GXT 922 a 922W YBAR

Herná myš Trust GXT 922 YBAR je určená hráčom, ktorí svet gamingu ešte len objavujú. Je ideálnou prvou hernou myšou – tak svojou veľkosťou S, ako aj vlastnosťami. Užívateľa tiež potešia rýchle odozvy a príjemný úchop. Trust GXT 922 YBAR je vybavená šiestimi programovateľnými tlačidlami, senzorom s citlivosťou 7 200 DPI a programovateľným RGB podsvietením. Zapadne tak do akéhokoľvek interiéru. K počítaču sa pripája štandardným USB káblom s dĺžkou 2,1 m a pomocou priloženého softvéru ponúka možnosť detailného nastavenia vrátane herných profilov.

Na slovenskom trhu sa gamingová myš Trust GXT 922 YBAR predáva v čiernom a bielom prevedení za 24,99 eur.

Herná klávesnica Trust GXT 833 THADO

Kompaktná herná klávesnica Trust GXT 833 Thad je vďaka absencii numerického bloku klávesov o 20 % menšia ako klávesnica štandardnej veľkosti. Aj napriek kompaktným rozmerom zodpovedá náročným gamingovým parametrom, ktoré hráči vyžadujú. Je praktická na prenos, ak je hráč zvyknutý so svojou hernou výbavou cestovať medzi domácnosťami.

Klávesnica Trust GXT 833 Thad je vybavená technológiou Anti-ghosting pre stlačenie 10 klávesov súčasne. Jej odolné kovové telo je osadené protišmykovými gumovými nožičkami a membránové vysokoprofilové klávesy sú podsvietené LED osvetlením s breathing efektom. V hernom režime možno deaktivovať kláves Windows, aby hráč predišiel nechcenému vystúpeniu z hry vyvolaním ponuky tlačidla Windows. Celkom má Trust Thad 12 multimediálnych klávesov s priamym prístupom, pomocou ktorých môžete ľahko ovládať prehrávanie hudby či videa, upraviť hlasitosť či začať vyhľadávanie.

Na slovenskom trhu sa herná klávesnica Trust TRUST GXT 833 Thado TKL (CZ/SK) predáva v čiernom prevedení za 24,99 eur.

Vertikálna kancelárska myš BAYO

Bezdrôtová myš Trust BAYO patrí do kategórie tzv. vertikálnych myší. Tie sú určené všetkým, ktorí s myšou v ruke trávia aj niekoľko hodín denne a sú tak ohrození zápalom šliach či karpálnych tunelov. Vertikálna poloha myši uvádza ruku do ergonomicky správnej polohy a preventívne tak pôsobí proti problémom s bolesťami rúk, ktoré často pociťujú  ľudia pracujúci v kanceláriách. Vertikálna bezdrôtová myš Trust BAYO využíva optický senzor s citlivosťou 2 400 DPI, má šesť tlačidiel, decentné RGB podsvietenie a je vhodná pre pravákov. Integrovaná batéria sa nabíja pomocou priloženého USB-C kábla a myš môžu využívať majitelia počítačov so systémami Windows i MacOS.

Na slovenskom trhu sa vertikálna bezdrôtová myš Trust BAYO predáva v čiernom a bielom prevedení za 34,99 eur.

Kancelársky set Trust ODY pre dokonale tichú prácu

Bezdrôtový set klávesnice a myši Trust ODY je určený všetkým, ktorí nechcú svoje okolie rušiť hlučnými údermi klávesov a klikaním myšou.  Čierna bezdrôtová klávesnica s nízkym profilom je vybavená multimediálnymi klávesmi, nastaviteľným uhlom naklonenia a protišmykovými nožičkami, ktoré zaručujú maximálne pohodlie pri písaní. Dizajn klávesnice ODY je vodoodolný.

Súčasťou setu ODY je bezdrôtová čierna myš s moderným dizajnom, veľmi tichými tlačidlami a DPI ovládačom pre rýchle nastavenie rýchlosti kurzora. Myš je symetrická a tak ju môžu pohodlne používať ľaváci aj praváci.

Set ODY využíva pre bezdrôtové pripojenie k počítaču rovnaký mikro USB prijímač, ktorý možno pri prenášaní schovať do otvoru v spodnej časti myši. Napájanie myši aj klávesnice zaisťujú batérie typu AAA. Kancelársky set Trust ODY je kompatibilný so systémami Windows i MacOS.

Na slovenskom trhu sa kancelársky set Trust ODYpredáva v čiernom prevedení za 24,99 eur.

Značky: