Prečítajte si tie najzaujímavejšie témy 24. týždňa.

TOUCHIT VÝBER prináša najzaujímavejšie články, ktoré nájdete na jednom mieste. Pokiaľ vám nejaká dôležitá téma počas ostatných dní unikla, určite ju nájdete v našom redakčnom výbere.

1. Čo prinesie nová generácia slúchadiel od Samsungu?

Samsung sa pripravuje na uvedenie novej generácie skladateľných zariadení Galaxy Z Flip6 a Galaxy Z Fold6. Tie kórejská spoločnosť predstaví už 10. júla počas udalosti Unpacked v Paríži. Počas konferencie by mali byť uvedené aj nové hodinky série Galaxy Watch7, ktoré by mali byť sprevádzané aj hodinkami Galaxy Watch Ultra. V súvislosti s blížiacou sa konferenciou Unpacked sa nové slúchadlá síce spomínajú iba okrajovo, avšak nie je vylúčené, že počas nej budú nakoniec skutočne uvedené. Je však vysoko pravdepodobné, že Samsung sa im bude venovať iba okrajovo.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

2. Séria Redmi Note 13 má smartfóny pre každého, vyberte si niektorý z nich

Modelový rad smartfónov Redmi Note 13 bol predstavený v januári tohto roka. Telefóny pritom v tejto sérii nájdete s rôznou výbavou, celkovo ich je až päť. Najlacnejšie z nich majú za cieľovú skupinu menej náročných používateľov, ktorí chcú na telefóne ušetriť, no napriek tomu využívať nové technológie. Pri drahších telefónoch sa už rozprávame o cenovo dostupných fotomobiloch, navyše aj s rýchlym nabíjaním a vysokým výkonom.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

3. Spotify dostane novinku: Chce si udržať vašu priazeň

Za odmenu dostanú ešte viac personalizovanej hudby. Spotify každoročne prináša sumár vašej najpočúvanejšej hudby rôznych interpretov a žánrov. Táto funkcia sa nazýva Wrapped a okrem notifikácie v aplikácii, dostanete upozornenie aj prostredníctvom emailu. To by sa malo čoskoro zmeniť a služba bude ponúkať personalizované playlisty prostredníctvom novinky s názvom Moje Spotify.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

4. Špecialisti na portrét HONOR 200 Pro a HONOR 200 sú na našom trhu. A ešte lepšia cena pre HONOR 200 Lite

Séria smartfónov HONOR 200 prináša vylepšenie v portrétnej fotografii. Portréty realizuje s použitím umelej inteligencie a používa poznatky zo špecializovaného štúdia Harcourt.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

5. Konečne! Slovenskí operátori spustili eSIM pre Apple Watch

Konečne sme sa dočkali aj na Slovensku. Po mesiacoch čakania, otázok a naháňania operátorov je podpora pre Apple Watch Cellular dostupná aj na Slovensku. Znamená to, že v hodinkách od Applu, ktoré podporujú mobilné pripojenie, si môžete aktivovať eSIM kartu s rovnakým telefónnym číslom, aké máte v smartfóne.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

6. Ford Ranger Wildtrak X: Honba za dobrodružstvom (RECENZIA)

Po najvybavenejšej verzii Ranger Platinum s perfektným naftovým 3-litrom (recenziu nájdete – TU) sa mi do rúk dostala verzia Wildtrak X, na ktorú som sa tešil ešte viac. Prečo? Lebo toto je jediná verzia (s výnimkou RAPTORA), ktorá je od výroby mierne upravená a vhodná na okamžitú záťaž v rôznorodom teréne.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

Prečítajte si aj:

Značky: