Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť TP-Link, popredný svetový dodávateľ sieťových produktov, predstavuje nové hardvérové verzie stropných prístupových bodov EAP110 V4 a EAP115 V4. Obe novinky majú zníženú spotrebu, dve integrované antény a elegantne skryté konektory pre umiestnenie do dizajnových obchodných priestorov. Sú vhodné do nákupných centier, hotelov, firiem aj na školské internáty, alebo do kaviarní a obchodov.

Vďaka elegantnému vzhľadu a konštrukcii s krytom, ktorá uľahčuje inštaláciu, je možné prístupový bod EAP jednoducho a decentne inštalovať do akéhokoľvek povrchu stien alebo stropov tak, aby splynul s väčšinou štýlov výzdob interiéru. Access pointy EAP110 a EAP115 podporujú napájanie pomocou PoE, takže je možné ich nasadiť bez problémov a flexibilne.

Centralizované riadenie

Spravovať a monitorovať stovky prístupových bodov EAP je možné veľmi jednoducho, a to aj všetky z jedného miesta. Software TP-Link Omada Controller ponúka pre riadenie celej siete intuitívne rozhranie. Vďaka nemu je možné mať celú sieť a jej mapovanie pod kontrolou z akéhokoľvek počítača, ktorý je v sieti pripojený. Navyše tu nie sú žiadne dodatočné náklady, ani nie je nutné prechádzať zvláštnym školením, pretože softvér je dodávaný bezplatne a je jednoduchý na ovládanie.

Kaptívny portál

Kaptívny portál pomáha zaistiť, aby sieť mohli používať iba oprávnení používatelia, na ktorých zariadeniach sa objaví prehľadný a používateľsky prívetivý spôsob prihlásenia do Wi-Fi siete. Prihlásenie po novom podporuje overenie cez SMS alebo Facebook, čo funkciu kaptívneho portálu ešte viac zjednodušuje a urýchľuje zákazníkom prístup k ich obchodným činnostiam alebo zábave.

Výkon na podnikovej úrovni

Vďaka konštrukcii umožňujúcej jednoduchú inštaláciu, napájaniu PoE, softvéru pre centralizované riadene, kaptívnemu portálu, automatickému riadeniu vysokofrekvenčného vysielania (Auto RF management) a hardvéru na podnikovej úrovni je EAP obzvlášť vhodný pre najnáročnejšie prostredie podnikového typu s najvyššou hustotou prevádzky, ako sú školy, hotely a veľké firmy.

Kľúčové vlastnosti EAP110 V4 a EAP115 V4

  • Bezplatný softvér Omada pre riadenie ovládača umožňuje administrátorom jednoducho spravovať stovky EAP
  • EAP110 V4 – Podporuje pasívne napájanie PoE pre praktickú inštaláciu do vzdialenosti až 100 metrov.
  • EAP115 V4 – Podporuje napájanie cez dátovú sieť (protokol 802.3af) PoE pre praktickú a cenovo dostupnú inštaláciu
  • Konštrukcia krytu umožňuje jednoduché upevnenie na stenu alebo strop
  • Kaptívny portál poskytuje jeden z praktických spôsobov autentizácie hosťov siete Wi-Fi
  • Autentizácia hosťov Wi-Fi siete vďaka podpore prihlásenia cez Facebook a SMS pomáha rozšíriť obchodné aktivity
  • Multi-SSID umožňuje vytvoriť niekoľko bezdrôtových sietí pre rôzne typy používateľov
  • Zabezpečenie Wi-Fi siete na podnikovej úrovni pomáha znižovať bezpečnostné hrozby
  • Podporuje riadenie VLAN pre väčšie možnosti správy siete

Značky: