Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Prinášame novembrové programové tipy HBO GO, HBO a Cinemax. Tešiť sa môžete napríklad na: 

GENIÁLNA PRIATEĽKA – seriál natočený podľa knižného bestselleru Elleny Ferrante, ktorej identitu nik nepozná. Keď bez stopy zmizne najdôležitejšia kamarátka jej života, Elena Greco, starnúca žena žijúca v dome zavalenej knihami, začne písať príbeh Lily. Rozpráva históriu ich priateľstva, ktoré začalo už v škole, a to v päťdesiatych rokoch. Nachádzame sa na začiatku príbehu, ktorý sa odohráva v nebezpečnom, ale fascinujúcom Neapole, a ktorý bude trvať viac ako šesťdesiat rokov. Príbeh postupne odkrýva tajomstvo Lily, Eleninej najlepšej priateľky a zároveň najhoršieho nepriateľa. Seriál je z produkcie HBO/RAI. Producentmi sú Paolo Sorrentino a Jennifer Schuur. Prvá séria je natočená podľa prvej knihy, celkovo teda budú štyri série. Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=bdjnkRLYanY

TO – v mestečku Derry, v štáte Maine, začnú miznúť deti. Partia chlapcov a dievčat bojuje proti zlému klaunovi menom Pennywise, ktorý vraždí deti už stáročia. Tešiť sa môžete aj na nostalgiu osemdesiatych rokov… TO je mysteriózny horor, ktorý sa stal rekordérom v návštevnosti a tržbách.

NAJVÄČŠÍ SHOWMAN – originálny muzikál oslavuje zrod showbusinessu, začiatku masovej zábavy a vznik veľkých hviezd sedemdesiatych rokov. Čakajú vás chytľavé melódie a úžasné tanečné kreácie v tejto oslave showmenstva, lásky a viery v seba samého. V hlavnej úlohe sa predstaví Hugh Jackman.

ŠKANDÁL PO ANGLICKY – šokujúci skutočný príbeh prvého britského politika, ktorý sa ocitol pred súdom za vražedné spiknutie. Dej sa odohráva na konci šesťdesiatych rokov. V seriáli z produkcie BBC sa v hlavnej úlohe predstaví Hugh Grant.

HACKERVILLE – Lisa Metz (Anna Schumacher), kriminalistka špecializovaná na kybernetické zločiny, je vyslaná do rumunského Temešváru, keď sa jedna veľká nemecká banka stane cieľom hackerského útoku. Vyšetrovanie totiž odhalí, že práve Temešvár, jej rodné mesto, je miestom, odkiaľ bol útok vedený. Lisa sa má na vyšetrovaní podieľať s miestnymi kriminalistami, predovšetkým s lokálnym policajtom, Adamom Šándorom (Andi Vaslujanu). Počiatočné nezhody a pocity nepochopenia počas vyšetrovania miznú a dvojica sa zbližuje. Predovšetkým preto, aby chránila nečakanú možnú obeť – štrnásťročného chlapca Cipiho (debutant Voicu Dumitras). Seriál odštartuje 4. novembra. Serál je z produkcie rumunského HBO. Trailer: https://youtu.be/B9G6Njq2I14

OSLEPENÍ SVETLOM – Kuba (Kamil Nożyński) je známy varšavský dealer kokaínu. Je to perfekcionista a outsider, všetko má pod úplnou kontrolou, vrátane svojho úzkostlivo stráženého imidžu. Pohybuje sa na hrane medzi rôznymi svetmi veľkomesta – politikmi, celebritami, vydržiavanými paničkami, hip-hopovými hviezdami a hipstermi, ktorým predáva drogy. Na druhej strane sú to gangstri a násilnícki kriminálnici, s ktorými obchoduje. Kuba chce uniknúť niekam veľmi ďaleko, má jednosmernú letenku do Argentíny, kam plánuje odletieť na Vianoce. Medzitým sa však dostáva z väzenia gangster Dario. Akonáhle sa ich cesty pretnú, Kubova vidina juhoamerického úteku sa začne rozplývať. Seriál je novinkou z produkcie poľského HBO. Trailer: https://youtu.be/s51HvCnMXwU

SALLY4EVER – komediálny seriál z produkcie HBO pojednáva o živote marketérky Sally, ktorá má tesne pred povýšením. Už 10 rokov vedie v podstate jednotvárny život na predmestí so svojim partnerom – Davidom. Keď ju ten požiada o ruku, Sally sa ocitne v kríze a začne si s Emmou, zvodnou, bohémskou a charizmatickou herečkou, speváčkou, hudobníčkou a spisovateľkou. Než si Sally uvedomí, čo sa vlastne deje, Emma sa k nej nasťahuje a zmení okrem jej nábytku i celý jej život. Naozaj to chce? Neurobila veľkú chybu?

ÚTEK Z VÄZENIA DANNEMORA – seriál natočený podľa skutočnej udalosti s fantastickým hereckým obsadením v réžii Bena Stillera.

Značky: