Acer predstavil nové produkty.

Výstava Computex je za dverami a Acer v predstihu predstavuje svoje nové produkty. Do portfólia pribudol nový monitor, lacné konvertibilné tablety typu 2-v-1 a vynovené notebooky Travelmate P2.

Z predstavených noviniek najviac zaujme monitor Acer BM320. Má 32-palcový displej s rozlíšením 4K a 100% pokrytie farebného spektra Adobe RGB. Ide teda o zariadenie najmä pre profesionálov. Monitor je špecifický aj dizajnom, rám okolo displeja je natoľko tenký, že ho skoro nevidíte. Minimálne z oficiálnych produktových fotiek sa to tak javí. Informácie o cene a dostupnosti zatiaľ nie sú známe.

Acer BM320

Acer BM320

Zariadenia Switch V 10 a Switch One 10 majú vo výbave odnímateľný 10-palcový IPS displej a štvorjadrové procesory Intel Atom. Model V 10 je drahší, jeho cena pre americký trh je 249 dolárov a vo výbave ponúka aj snímač odtlačkov prstov a USB-C port. Lacnejší model One 10 sa bude v Amerike predávať za cenu od 199 dolárov. Na informácie o cene a dostupnosti pre náš trh čakáme.

acer_switch_one_10_2016_2_nowat

Acer Switch One 10

Acer taktiež predstavil vynovené notebooky Travelmate P2 (viď. titulný obrázok), ktoré budú dostupné v 14 a 15,6-palcovom prevedení. Ponúknu procesory Intel Skylake, až 32 GB RAM a v prípade potreby aj optickú mechaniku. Grafická karta je až do NVIDIA GeForce GTX 940M.

acer-p2_nowat

Prečítajte si aj:

Minúta po minúte: Next@Acer z New Yorku

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit