Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Prevádzkovateľ česko-slovenských satelitných platforiem Skylink a FreeSAT, spoločnosť M7 Group, informuje o spustení nového e-shopu s vybavením pre príjem satelitnej a internetovej televízie Skylink.

Od pondelka 3. 6. 2019 si môžu zákazníci v novom e-shope zakúpiť zvýhodnené satelitné komplety alebo multimediálny prehrávač Tesla Mediabox pre sledovanie internetovej televízie Skylink Live TV.

Pre všetkých, ktorí chcú prejsť ku Skylinku, sú pripravené zvýhodnené satelitné komplety od 79,99 €.

Pri objednaní satelitného kompletu zákazník získa:

  • Na prvé 3 mesiace zadarmo programový balíček Kombi
  • Zadarmo registráciu satelitnej karty
  • Všetko vybavenie potrebné k sprevádzkovaniu satelitného príjmu vlastnými silami

Skylink týmto rozširuje svoju ponuku o možnosť kúpy satelitnej televízie za zvýhodnených podmienok a bez zmluvných záväzkov s mesačným poplatkom už od 3,99 €. V Skylinku môžu zákazníci sledovať viac než 120 programov, vrátane svojich obľúbených, ktoré poznajú z pozemného vysielania cez anténu, a mnoho z nich v HD kvalite.

Do ponuky bol tiež novo zaradený multimediálny prehrávač pre sledovanie internetovej televízie Skylink TESLA MEDIABOX QX4 za 79,99 € s predinštalovanou aplikáciou Skylink Live TV. Súčasne s nákupom prehrávača získa nový zákazník programový balíček Kombi na prvé 3 mesiace zadarmo. Toto riešenie je vhodné pre zákazníkov, ktorí nemôžu využiť aplikáciu Skylink Live TV vo svojom televízore alebo nemajú možnosť satelitného pripojenia.

Nové video k spusteniu e-shopu s ambasádorkou Adélou Gondíkovou

Značky: