HP predstavilo novú generáciu svojho prémiového konvertibilného notebooku.

Nový Spectre x360 má podľa výrobcu o 25 percent dlhšiu výdrž na batérii a na jedno nabitie vydrží fungovať až 15 hodín. HP to dosiahlo kombináciou najnovších procesorov Intel Core i5 / i7 7. generácie (Kaby Lake) a 57,8W batériou, ktorá má síce tenší dizajn, ale vyššiu kapacitu. Rýchle dobíjanie HP Fast Charge dobije batériu na 90 percent za 90 minút.

Výrobca takisto zmenšil šírku rámu displeja z každej strany až o 10 milimetrov pri zachovaní veľkosti zobrazovacej plochy. Obrazovka má uhlopriečku 13,3-palcov a Full HD displej. HP Spectre x360 je tenký necelých 13,8 milimetra (o 2 mm menej ako predchodca) a váži 1,29 kg.

HP opäť stavilo na spoluprácu s Bang & Olufsen. Novinka má až štyri reproduktory a technológiu HP Audio Boost s dvomi reproduktormi smerovanými dopredu a dvomi dolu. Vo výbave taktiež nájdete dva porty USB-Type C s podporou Thunderbolt 3 a klasický USB port 3.0.

HP Spectre x360 bude na Slovensku dostupný od decembra za cenu od 1 099.

Prečítajte si aj:

HP ENVY 13 druhej generácie ponúkne lepší výkon a dlhšiu výdrž

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit