Apple so svojou novinkou nemusí mať veľké obavy. 

Aktuálna situácia prinavrátila tabletom zašlú slávu, pričom iba pred pár rokmi takmer zmizli z trhu. Dobrou správou je, že záujemcovia o tablety majú z čoho vyberať. Samsungu sa v tejto oblasti darí a vyzerá to tak, že pripravuje nový prírastok v podobe modelu Galaxy Tab A8 2021.

Leaker OnLeaks sa podelil o rendery zariadenia, ktoré by malo nahradiť minuloročný tablet Tab A7. Na prvý pohľad zaujme svojim plochým dizajnom. 

Pre cenovo dostupný tablet sú charakteristické stále pomerne výrazné rámčeky okolo 10,4-palcového Full HD+ displeja. Rovnako ako jeho predchodca, by však mal mať hliníkové telo s maximálnou hrúbkou 8,7 mm, čo je na tablet veľmi dobrá hodnota. Na zadnej strane sa nachádza 8 Mpx fotoaparát a nechýba ani 3,5 mm konektor na slúchadlá.

V tlačidle napájania je zabudovaný senzor odtlačkov prstov a na pravom rámčeku sa nachádza selfie kamera. Tablety sa vo veľkej miere používajú na multimédiá a zostava štyroch reproduktorov Galaxy Tab A8 s údajnou podporou Dolby Atmos dobre poslúži aj pri sledovaní filmov. 

Zatiaľ nie je známe, aký čipset sa použije v tomto modeli, ale očakávame, že nebude chýbať podpora LTE pripojenia.

Aspoň nateraz sú to všetky informácie, ktoré sú známe. Veríme však, že Samsung s modelom Galaxy Tab A8 2021 prinesie do cenovo dostupných zariadení ďalší zaujímavý kúsok.

Zdroj: AndroidPolice

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.