Tretí najväčší obchod s aplikáciami AppGallery, ktorý nájdete v mobilných telefónoch HONOR a Huawei, sa vďaka novým modelom smartfónov dostáva aj na slovenský trh. V priebehu roka vývoja prešla AppGallery kus cesty a jej vývojári každý deň pracujú na ďalších aktualizáciách. Rovnako skokovo rastie aj ponuka globálnych a lokálnych aplikácií a každý týždeň sa v nej objavujú ďalšie nové. Aké bankové aplikácie nájdete v Appgallery a ako si stiahnuť tie, ktoré v obchode s aplikáciami ešte nie sú? 

Bankové aplikácie v AppGallery

Tím vývojárov veľmi intenzívne spolupracuje ako s globálnymi, tak aj s lokálnymi poskytovateľmi aplikácií. Medzi dostupnými slovenskými aplikáciami nájdete už napr. bankové aplikácie od VÚB, ČSOB alebo OTP.

Ako stiahnuť aplikácie, ktoré nenájdete v predinštalovanej AppGallery?

Vyskúšajte vyhľadávače aplikácií. Veľmi obľúbená je napr. mobilná aplikácia More Apps, odkiaľ si môžete stiahnuť väčšinu veľmi obľúbených aplikácií. Tím vývojárov Huawei a HONOR taktiež pracuje na oficiálnom vyhľadávači aplikácií Petal Search, ktorý nájdete vo všetkých telefónoch s AppGallery. Na pohodlnejšie otvorenie Google aplikácií cez prehliadač môžete taktiež využiť widget More Apps. Ako to funguje a ako jednoducho sa dá otvoriť napr. aj YouTube? Pozrite sa na video:

AppGallery na lokálnom trhu posilňuje

V obchode AppGallery nájdete už viac než 150 slovenských  a českých lokálnych aplikácií. Okrem bankových aplikácií sú to napr. aj Moje O2 SK, Moja 4ka, Clubcard Tesco, Lidl – Ponuka & letáky a ďalšie. Z populárnych globálnych aplikácií ponúka AppGallery napr. aplikáciu Bolt alebo strategickú hru Game of Thrones.

Značky: