Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť TP-Link predstavuje nový gigabitový vonkajší bezdrôtový prístupový bod EAP225-Outdoor s technológiou 11AC Wave 2, vďaka ktorej poskytuje väčšie pokrytie Wi-Fi signálom. Je určený pre firmy, hotelové rezorty, verejné športoviská, logistické centrá, výrobné haly, sklady, veľtrhy a výstavy či vonkajšie predajné plochy.

Access point EAP225-Outdoor podporuje súbežnú rýchlosť prenosu v oboch pásmach až 1200 Mb/s. A pretože je vybavený najnovšou technológiou 802.11ac Wave 2 MU-MIMO, dokáže komunikovať s viacerými klientami súčasne, a je tak ideálne vhodný pre prostredie s veľmi hustou prevádzkou. Vďaka špeciálne vyvinutej konštrukcii antén, vzhľadu, možnostiam napájania a inštalácii je model EAP225-Outdoor dokonale vhodný pre najrôznejšie scenáre použitia vo vnútorných aj vonkajších priestoroch.

Odnímateľné antény

Access point EAP225-Outdoor má dve všesmerové odnímateľné dualbandové antény, čo znamená, že pokiaľ by ste pre dané použitie mali špecifické požiadavky, je možné pripojiť iný typ antén. Jeho elegantný design umožňuje použitie vo vnútorných priestoroch, svojimi rozmermi bez antén pripomína mobilný telefón, jeho rozmery sú 215 × 46 × 27 mm.

Napájanie cez PoE – ešte jednoduchšia inštalácia

Access point EAP225-Outdoor podporuje ako štandard 802.3af PoE, tak pasívne PoE napájanie, takže môže byť napájaný z PoE switcha alebo pomocou priloženého napájacieho adaptéra PoE. Inštalácia Access pointu na stenu alebo stĺpik je jednoduchá, pretože sú k dispozícii príslušné montážne série.

Široké pokrytie Wi-Fi signálom

Vďaka vysokému prenosovému výkonu a všesmerovým anténam s vysokým ziskom poskytuje Access point EAP225-Outdoor stabilné pokrytie bezdrôtovým signálom s dosahom vo vonkajších podmienkach cez 200* metrov v pásme 2,4 GHz a viac než 300* metrov v pásme 5 GHz.

Vonku ako doma

Špeciálne navrhnutý kryt odolný voči poveternostným podmienkam je vhodný pre vonkajšie prostredie. Pri testovaní splnil triedu ochranného krytia IP65 – je odolný voči vode, proti prieniku prachu a ponúka ochranu proti zasiahnutiu bleskom do 4 kV a proti elektrostatickému výboju (ESD) do 15 kV.

Efektívna centralizovaná správa siete

Vďaka softvéru ovládača Omada môžu malé a stredné firmy mať z jedného miesta pod kontrolou stovky vnútorných aj vonkajších Access pointov. A tento spôsob riadenia siete je veľmi efektívny a intuitívny.

Kľúčové vlastnosti EAP225-Outdoor

  • Pevný kryt odolný voči klimatickým podmienkam pre vytvorenie Wi-Fi sietí vo vonkajších podmienkach
  • Rýchlosť prenosu dát až 1200 Mb/s s technológiou 2×2 MU-MIMO
  • Vysoký prenosový výkon a antény s vysokým ziskom poskytujú pokrytie pre veľké plochy
  • Bezplatný softvér Omada pre riadenie ovládača umožňuje administrátorom jednoducho spravovať stovky EAPov
  • Kaptívny portál poskytuje praktický spôsob autentizácie hosťov siete Wi-Fi
  • Autentizácia hosťov Wi-Fi siete vďaka podpore prihlásenia cez Facebook a SMS pomáha rozšíriť obchodné aktivity
  • Vďaka kompatibilite so štandardom 802.3af/Passive PoE (adaptér pre PoE je súčasťou balenia) a jednoduchej konštrukcii umožňuje flexibilné nasadenie a praktickú inštaláciu

Značky: