Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nové zdroje Zalman LXII nájdu uplatnenie predovšetkým v herných zostavách, kancelárskych a pracovných staniciach.

Zdroje sú dostatočne vybavené na využitie v nových počítačových zostavách a spĺňajú súčasné, aj budúce nároky výpočtovej techniky. Tiché a účinné chladenie je zaistené 120mm ventilátorom a integrovaným hliníkovým chladičom. Účinnosť zdrojov dosahuje 85 % a nové zdroje sú vybavené filtrom šumu EMI. Vysoko kvalitné použité komponenty a materiály garantujú stabilnú dodávku prúdu, nízku vedľajšiu spotrebu a dlhú životnosť zdroja s vysokou spoľahlivosťou, ktorá dosahuje hodnôt MTBF až 100 000 hodín.

Nové napájacie zdroje Zalman LXII sú vybavené funkciou aktívneho PFC (Power Factor Correction), ktorá zvyšuje účinok zdroja a eliminuje zbytočné straty. Zdroje LXII majú ochranné obvody okrem iného proti prepätiu, preťaženiu či skratu. Rozmery zdrojov sú štandardné 150 × 140 × 86 mm. Nové napájacie zdroje Zalman LX II sú plne kompatibilné s procesormi AMD i Intel vrátane procesorov AMD Ryzen a Intel Coffee Lake 9. gen.

Nové napájacie zdroje Zalman rady LXII sa ďalej vyznačujú nízkou spotrebou energie v režime standby a dosahujú hodnôt certifikácie ErP Lot 6. Spotreba zdroja v režime standby je nižšia než 1 W.

Cena a dostupnosť:

Napájacie zdroje Zalman rady LM II budú dostupné v druhej polovici roku 2019.

Značky: