Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Bojujeme proti neopodstatneným inováciám v kategórii prémiových smartfónov.

Od polovice 90-tych rokov do polovice rokov 2000 prichádzali zmysluplné a časté inovácie v oblasti bezdrôtovej technológie. Boli sme svedkami zrodu prvého vyklápacieho telefónu – Moto RAZR, prvého QWERTY smartfónu, prvého ekosystému aplikácií a samozrejme, prvého telefónu s dotykovým displejom.

Ale inovácie od tých čias stagnujú a často sú prinajlepšom doplnkové. Na titulky sa dostávajú malé zmeny o veľkosti displeja alebo počte megapixelov, avšak majú len okrajový dopad na celkový výkon, a to až do takej miery, že sa nové smartfóny stali predvídateľnými.

A výsledok? Obmedzený výber, podobné produkty a znudení spotrebitelia. A to nie je fér.

Predstavujeme si svet, kde ľudia nie sú obmedzovaní tým, čo v danom čase poskytuje ich výrobca smartfónov. Naopak, podľa nášho názoru by ľudia mali mať možnosť vybrať si funkcie a schopnosti svojho smartfónu.

Zoznámte sa s novým radom Moto Z s Moto Mods, ktorý premení váš smartfón v okamihu!

Moto Z: Najtenší prémiový smartfón na svete

Vyrobený z materiálov ako hliník a nerezová oceľ, ktoré sa používajú pri výrobe vojenských lietadiel, tento očarujúci nový smartfón Moto Z je odolný, a zároveň tenký ako britva – len 5,2mm – a ultra ľahký s 5.5” Quad HD AMOLED displejom. Je tiež neuveriteľne výkonný vďaka procesoru Qualcomm Snapdragon 820, 4GB kapacitou RAM a 32GB alebo 64GB vnútorného úložiska. A viac miesta na fotky, videá a aplikácie môžete získať pridaním microSD karty s veľkosťou až do 2TB.

Vieme, že dokonalý moment neznamená vždy dokonalé podmienky, a preto má Moto Z 13MP fotoaparát s vysokým rozlíšením, optickým stabilizátorom obrazu a laserovým automatickým zaostrovaním, ktoré vám pomôžu robiť nádherné, vierohodné zábery pri akomkoľvek osvetlení. Predný 5MP fotoaparát  má širokouhlý objektív, vďaka čomu sa do záberu zmestia všetci vaši priatelia. S extra bleskom na prednej strane bude každý na skupinovej fotke vyzerať čo najlepšie – dokonca aj pri slabom osvetlení.

Vode odpudivý povrch znamená, že mu neprekáža dážď, ostriekanie vodou ani vyliate tekutiny. Už vás nebaví zápasiť s vašim telefónom, aby ste ho zapli a prihlásili sa? S našou čítačkou odtlačkov prstov vám na okamžité prebudenie telefónu stačí jeden dotyk. S výdržou batérie až do 30 hodín vydrží celý deň až do noci a nemusíte sa zastaviť a dobíjať. Ak budete predsa potrebovať trochu dobiť, s TurboPower získate až 8 hodín energie len za 15 minút.

Moto Mods: Všetko sa zmení v okamihu

Vitajte v ďalšej ére mobilných technológií. S našim úplne novým Moto Mods teraz môžete premeniť svoj Moto Z presne na to, čo aktuálne potrebujete. Okamžite sa môžete stať párty zabávačom vďaka reproduktoru JBL SoundBoost — je naozaj, naozaj hlasný. Vezmite si popcorn a premeňte svoj telefón na 70-palcový filmový projektor vďaka Moto Insta-Share Projector. Potrebujete extra energiu? Power Pack okamžite pridá vášmu telefónu až 22 hodín energie — a prichádza v módnych dizajnových prevedeniach od partnerov, ako napríklad kate spade new york, TUMI a Incipio. Svoj telefón si môžete zladiť so svojim vlastným štýlom tak často, ako len budete chcieť, a to vďaka krytom Style Shells. Vyberte si zo špičkových materiálov, ako skutočné drevo a koža alebo si vyberte vzorovanú látku. Môžete ich vymeniť kedykoľvek chcete.

Zjednodušili sme aj proces pripojenia. Veľmi silné magnety spoja Moto Mods s vašim telefónom jednoducho a podľa potreby. Keďže funkcionalita z módy nikdy nevyjde, buďte si istí, že Moto Mods, ktoré sme vyvinuli dnes, budú fungovať aj s budúcimi generáciami telefónov Moto Z.

Preneste svoje nápady do života

Máte nejaký skvelý nápad pre Moto Mod? Nielenže stále pracujeme na ďalších Moto Mods, ktorými chceme prispieť do tohto ekosystému, poskytujeme tiež otvorenú architektúru a nástroje, aby ste do života preniesli aj svoj vlastný nápad. Prostredníctvom vývojárskeho programu Moto Mods Developer Program, malí vývojári pre etablované podniky budú mať nevídanú príležitosť, aby mohli budovať kompletný ekosystém, maximalizujúci inovácie a meniaci budúcnosť mobilných technológii.

Potrebujete trochu pomôcť so svojim nápadom pre Moto Mods? Podržíme vás: Skupina Lenovo Capital and Incubator Group (LCIG) bude vyčleňovať počiatočné financie na podporu inovácií na platforme Moto Mods. Okrem toho LCIG už vyčlenila finančný fond v hodnote 1,000,000 USD pre jednotlivca alebo spoločnosť, ktorý do 31.marca 2017 vytvorí najlepší prototyp Moto Mods.

Ako získať Moto Z a Moto Mods

Moto Z bude celosvetovo dostupný od septembra spolu s Moto Mods. Aktuálne informácie nájdete na našich lokálnych webových stránkach.

Značky: