Naznačuje to uniknutý záznam z porovnávacej platformy.

Vlajkové telefóny spoločnosti OnePlus sa v testoch AnTuTu pravidelne umiestňovali na popredných priečkach. Teraz sa však zdá, že z tejto porovnávacej platformy unikol záznam, ktorý nám prezrádza hneď dva zaujímavé údaje. Prvým je najvyššie dosiahnuté skóre čipovej sady Snapdragon  8+ Gen 1, pričom tá istá hodnota prezrádza aj výkon zatiaľ nepredstaveného telefónu OnePlus 10T.

Smartfón od OnePlus PGP110 bol otestovaný na platforme AnTuTu 9.4.0. Jeho skóre je viac ako 1,13 milióna bodov, čo je iba o málo viac, ako v prípade modelov Asus ROG Phone 6 (1,11 milióna bodov) alebo Xiaomi 12S Ultra (1,10 milióna bodov). Všetky tri telefóny pritom používajú rovnakú čipovú sadu Snapdragon 8+ Gen 1.

oneplus 10T antutuZdroj: GSMArena

Aj keď v prípade telefónu od OnePlus je náskok skôr kozmetický, dosiahnuté skóre musí byť aj oficiálne potvrdené, čo sa zatiaľ nestalo. Ešte si pripomeňme, že model OnePlus 10 Pro s čipovou sadou Snapdragon 8 Gen 1 dosiahol v testoch AnTuTu skóre 0,94 milióna bodov.

Na OnePlus 10T si budeme musieť ešte chvíľu počkať, pričom jeho odhadovaná cena by mala iba nepatrne presiahnuť 900 eur. Vo výbave by však nemal chýbať 120 Hz FHD+ AMOLED displej, 50 Mpx hlavný fotoaparát a 150 W rýchle nabíjanie. Do výbavy sa údajne nedostane žiadny teleobjektív, čo je zo strany spoločnosti OnePlus  pomerne odvážne rozhodnutie.

Do výbavy sa údajne nedostane ani mechanický volič zvukových režimov. Po dizajnovej stránke by sa mal tento model z veľkej časti podobať na OnePlus 10 Pro.

Uvedenie na trh sa očakáva ešte tento mesiac.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.